Obnoviť stránku

Incognito® Hydratačný repelentný krém

Kúpiť s kódom ALZADNI10
Kód bude uplatnený automaticky.
17,91 €
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

Incognito® Hydratačný repelentný krém

Pokiaľ patríte medzi milovníkov prírody, celkom určite sa vám bude hodiť repelent, ktorý si poradí s nepríjemným hmyzom. Poskytne vám ochranu proti blchám, kliešťom, komárom, muchám, tropickému hmyzu a inému hmyzu, ktorý dokáže znepríjemniť večer na záhrade aj prechádzku v lese. Hmyzie bodnutie môže priniesť množstvo nebezpečných a nepríjemných chorôb. Repelent proti hmyzu účinne zníži riziko nákazy boreliózou a ďalšími chorobami spôsobenými hmyzom. Repelent je prispôsobený na nanášanie na pokožku.

Hlavné vlastnosti repelentu Incognito® Hydratačný repelentný krém

  • Repelent Incognito® zaručí rýchlu a dlhodobú ochranu pred otravným hmyzom
  • Je účinný voči blchám, kliešťom, komárom, muchám, tropickému hmyzu a ostatnému bodavému hmyzu
  • Aplikácia je odporúčaná na povrch tela
  • Je charakteristický čisto prírodným zložením
  • Zníži riziko nákazy boreliózou či ďalšími ochoreniami spôsobenými hmyzom
  • Repelent je sprevádzaný príjemnou vôňou
  • Jeho objem je 200 ml
  • Repelent Incognito® nedovolí hmyzu, aby vám prekazil pobyt v prírode

Ďalšie vlastnosti repelentu Incognito®

Pri výrobe boli využité iba prírodné materiály, ktoré sú v súlade s ľudským organizmom aj životným prostredím. Získa si vás svojím rýchlym účinkom a sviežou vôňou. Jeho objem 200 ml vám vystačí na pomerne dlhú dobu. Po použití repelentu Incognito® si užijete pobyt v prírode naplno bez obáv, že donesiete domov nepozvaného hosťa.

Zloženie

Aqua (voda), helianthus annuus (slnečnicový) olej zo semien*, cetearyl alkohol, glyceryl stearát glycerín, cymbopogón winterianus (citronella) bylinný olej*, kaprylový/kapricový triglycerid, vitis vinifera (hroznový) olej zo semien*, prášok zo šťavy z listov aloe barbadensis (aloe vera)*, stearan sacharózy, stearoylglutamát sodný, xantánová guma, kokosový glukozid, expresný olej z kôry citrus bergamia (bergamot)*, kvetový olej pelargónie (pelargonium graveolens)*, olej zo semien melia azadirachta (neem)*, olej z listov melaleuca alternifolia (tea tree)*, olej z avokáda persea gratissima*, olej z jadier argánia tŕnisté (argania spinosa)*, olej zo sezamových semien simmondsia chinensis, anthemis nobilis (harmančekový) kvetový olej*, tokoferol (vitamín E), kokosový alkohol, kyselina dehydrooctová, benzylalkohol, benzoan sodný, kyselina citrónová, geraniol, citronellol, limonén, linalool, citral, eugenol, farnezol.
*Organické zložky.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Proti blchám, Proti kliešťom, Proti komárom, Proti muchám, Proti tropickému hmyzu

Vlastnosti

Vlastnosti prírodný
Aplikácia Na pokožku

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním
Kód:  MEDrep008
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  27-ASMDIST

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19