Obnoviť stránku

iBaby Monitor M6S

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iBaby Monitor M6S

Špičková elektronická opatrovateľka iBaby M6S je najlepším priateľom všetkých novopečených rodičov. Jej ohromné množstvo funkcií vám starostlivosť o dieťa značne uľahčí. Tešiť sa môžete na video prenos vo vysokom rozlíšení vo dne aj v noci, obojsmerný prenos zvuku, stráženie kvality vzduchu, možnosť prehrávať deťom na diaľku hudbu aj rozprávky a mnoho ďalšieho, všetko veľmi jednoducho a ľahko pomocou prepojenia opatrovateľky s vaším inteligentným mobilným telefónom. Vy tak môžete byť nablízku svojim deťom kedykoľvek a kdekoľvek, napríklad aj na druhom konci sveta.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektronická wi-fi opatrovateľka s mnohými funkciami
  • HD video s rozlíšením 1080p
  • Skvelý obraz vo dne aj v noci
  • Obojsmerný prenos zvuku
  • Kontrola kvality vzduchu, jeho vlhkosti a teploty
  • Opatrovateľka sa otáča o 360° a zvládne tak sledovať celú miestnosť
  • Kompatibilná s routermi o frekvencii 2,4 i 5 GHz
  • Kompatibilná so zariadeniami iOS alebo Android
  • Rýchla inštalácia v priebehu 60 sekúnd
  • Možnosť prehrávania uspávaniek a večerníčkov
  • Senzor pohybu a zvuku

Špičkové funkcie

Budete prekvapení rýchlosťou všetkých funkcií vrátane inštalácie, ktorá trvá iba 60 sekúnd. Opatrovateľka funguje na routeroch o frekvencii 2,4 i 5 GHz, stačí si len vybrať. Rozlíšenie videa 1080p zaručuje výnimočne čistý obraz, a to aj v noci. Jednoduchým pohybom prsta po displeji telefónu či tabletu môžete otáčať kamerou opatrovateľky. Celá opatrovateľka sa vie otočiť o 360°, samotná kamera potom ešte v rozmedzí 110° nahor a nadol. Dieťatku môžete prehrávať uspávanky aj večerníčky, pohodlne a odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie. Prepojte opatrovateľku s vašou iTunes knižnicou alebo nahrávajte obľúbené pesničky v podobe MP3. iBaby M6S dá pozor v miestnosti, kde vaše bábätko spí, nielen na kvalitu vzduchu, ale aj na teplotu a vlhkosť.

 

Parametre a špecifikácia

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, Senzor vlhkosti, S full HD, Obojstranný prenos, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  EAIB010c
Produktové číslo:  IB-M6S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16