Obnoviť stránku

I LOVE… Bubble Bath And Shower Creme Coconut & Cream 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

I LOVE… Bubble Bath And Shower Creme Coconut & Cream 500 ml

Chcete sa cítiť skvele aj voňať skvele? Túžite po zdravej, pevnej a hydratovanej pokožke? Vyskúšajte unikátny sprchový gél a penu do kúpeľa v jednom od anglickej značky I LOVE.
Tento zázračný produkt vašu pokožku hĺbkovo hydratuje. Pravidelným používaním získate zdravú a pevnú pokožku, najmä vďaka bohatému obsahu provitamínu B5. Sprchový gél vytvára už z jednej kvapky bohatú krémovú penu a obalí celé vaše telo lahodnou vôňou z niekoľkých ovocných extraktov, ktoré vám pomôžu cítiť neodolateľne. Sprchový gél je antialergický, má neutrálne pH a je vhodný pre všetky typy pokožky. Zároveň neobsahuje parabény a je vyrobený z prírodných extraktov. 

Kľúčové vlastnosti sprchového gélu I LOVE s vôňou kokosového krému

  • 2 v 1 sprchový gél a zároveň pena do kúpeľa 
  • Produkt pokožku hĺbkovo hydratuje
  • Gél obsahuje provitamín B5, ktorý udržuje pokožku pevnú a zdravú
  • Sprchový gél je antialergický a vhodný pre všetky typy pokožky, má neutrálne pH
  • Neobsahuje parabény a je vyrobený z prírodných extraktov

Použitie:
Naneste dostatočné množstvo sprchového gélu na mokrú pokožku, jemne napeňte a následne pokožku dôkladne opláchnite vodou. Zároveň môžete prípravok aplikovať do vane s horúcou vodou, do ktorej sa ponoríte a môžete začať relaxovať. 

Zloženie:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Ammonium Lauryl Sulfate, Laureth-4, Peg-150 Distearate, Trisodium Sulfosuccinate, Coumarin, Benzophenone-4, Disodium Edta, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Phosphoric Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Trideceth-7, Sodium Lauryl Sulfate, Methylchloroisothiazolinone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylisothiazolinone, Ammonium Sulfate, Hexylene Glycol, Yellow 5 (Ci 19140), Red 4 (Ci 14700).

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  KSTE0783
Produktové číslo:  5060217188071

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16