Obnoviť stránku

Homedics pedikúra ELM-PED500

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Homedics pedikúra ELM-PED500

Luxusná pedikúra pomocou ktorej dosiahnete perfektne hladkú pokožku na nohách ľahko a rýchlo. Jej výkon je až 30 otáčok za sekundu. Spoločne s prístrojom získate 4 nástroje na vyhladenie pokožky a 4 nástroje na komplexnú starostlivosť o nechty. Prístroj je napájaný pomocou dvojice batérií typu AA.
Nadstavce:

  • Dlhý abrazívny valec (hrubý/jemný), krátky abrazívny valec (hrubý/jemný), kužeľ so zafírovým zrnom, pletený kužeľ, zafírový disk, malý tvarovací valec
     
  • ELM-PED500 patrí do špeciálnej série výrobkov supermodelky Elle MecPherson „The Body"“ ktorá je okrem iného veľvyslankyňou mnohých charitatívnych organizácií a so spoločnosťou Homedics sa aktívne podieľa na vývoji výrobkov tejto značky.

Parametre a špecifikácia

Vybavenie a funkcie

Počet nadstavcov 8

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie AA (tužková)

Vlastnosti

Otáčky 1 800 ot./min
Kód:  HOMMP011
Produktové číslo:  ELM-PED500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02