Obnoviť stránku

HoMedics MAN-3023

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

HoMedics MAN-3023

S luxusnou manikúrou od známeho výrobcu Homedics budú vaše nechty stále vyzerať krásne, budú zdravé a perfektne upravené. Vďaka jedinečnej súprave si môžete dopriať profesionálnu starostlivosť aj v pohodlí vášho domova. Balenie obsahuje 12 špeciálnych nadstavcov pre úpravu, tvarovanie a leštenie vašich nechtov na rukách i nohách. Môžete si tiež dopriať relaxačnú bublinkovú masáž rúk pre zmäkčenie pokožky. Príjemným bonusom je aj výkonná sušička, ktorá vám značne urýchli zasychanie laku na nechty. Samozrejmosťou je tiež zabudovaný odkladací priestor pre uloženie všetkých potrebných nástrojov a príslušenstva.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusná súprava pre domácu manikúru aj drobnú pedikúru
  • Až 12 praktických nadstavcov pre úpravu a starostlivosť o vaše nechty
  • Relaxačná bublinková masáž rúk na zmäkčenie kože
  • Špeciálny odkladací priestor pre nástroje a príslušenstvo
  • Sušička pre čerstvo nalakované nechty

Široká škála nadstavcov a dômyselné vyhotovenie

Exkluzívna súprava na manikúru a drobnú pedikúru vám ponúkne dva tvarovateľné disky, dva disky na odstraňovanie kože, špeciálne leštiace kotúče, dva ostré hroty, bodovú hlavicu, jemnozrnné kužele a praktickú kefku. Poteší vás veľmi jednoduchá a komfortná manipulácia. Prednosťou je aj moderné vyhotovenie v elegantnej bielej farbe s modrými detailmi.

 

Doplňujúce vlastnosti:
Balenie obsahuje:2× tvarovateľné disky2× disky na odstraňovanie kože1× leštiace kotúče2× ostré hroty1× bodová hlavica1× jemnozrnné kužele1× kefa1× bublinková masáž1× odkladací priestor pre vybavenie1× sušička pre čerstvo nalakované nechty

 

Parametre a špecifikácia

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie
Kód:  HOMOK013
Produktové číslo:  MAN-3023A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14