Obnoviť stránku

HOLLE Bio A2 počiatočné mlieko 1. od prvej fľaštičky, 400 g

5 1 hodnotení
18,90 €
Pri kúpe 1 balenie 18,90 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 18,43 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 17,98 €/balenie

HOLLE Bio A2 počiatočné mlieko 1. od prvej fľaštičky, 400 g

Dojčenské mlieko Holle sa zložením podobá materskému mlieku, takže je správnou voľbou na zdravý vývin vášho bábätka. Dobrou voľbou bude počiatočné dojčenské mlieko, a to od prvých chvíľ života vášho bábätka. Je bohaté na živiny, ktoré sú dôležité na zdravý vývoj tých najmenších detí. Toto od výrobcu Holle ponúka hmotnosť 400 g a balenie poskytuje 1 ks. Mlieko bez konzervantov a umelých farbív, lepku, pridaného cukru a prídavku soli bude pre vaše bábätko to pravé.

Rozhodujúce funkcie dojčenského mlieka HOLLE Bio A2 počiatočné mlieko 1. od prvej fľaštičky, 400 g

  • Je bohaté na živiny, ktoré deťom poskytnú ich zdravý vývoj
  • Dojčenské mlieko Holle patrí medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu Holle Bio sa hodí od 0 mesiacov
  • Spoľahnite sa na bio kvalitu mlieka pre deti
  • Bez konzervantov a umelých farbív, lepku, pridaného cukru a prídavku soli
  • Dojčenské mlieko Holle ponúka hmotnosť 400 g
  • Balenie obsahuje 1 ks

Ďalšie informácie o zložení dojčenského mlieka Holle

Vďaka dôkladne zvoleným surovinám patrí medzi bio produkty. Dojčenské mlieko s kravským mliekom obohatí vaše bábätko o dôležité látky.

Zloženie

Odstredené A2 mlieko * (1), sušená srvátka* - čiastočne odmineralizovaná, rastlinné oleje* ( palmový olej* (3), repkový olej*, slnečnicový olej*), laktóza *, uhličitan vápenatý, L- tyrozín, chlorid draselný, rybí tuk * (2), chlorid horečnatý, olej z Mortierelly alpíny, chlorid vápenatý, hydroxid vápenatý, cholín, chlorid sodný, L-tryptofán, Inositol, laktát železa, Vitamín C, sulfát zinku, Vitamín E, Niacín, kyselina pantoténová, sulfát medi, Vitamín A, Vitamín B1, síran mangánatý, Vitamín B6, jodid draselný, kyselina listová, selénan sodný, Vitamín K, Vitamín D, Biotín, * pochádza z bio poľnohospodárstva, (1) - 100g Holle A2 mlieka je vyrobené z 163 g čerstvého mlieka, (2) - obsahuje DHA na podporu vývoja zraku, (3)- z udržateľného hospodárstva

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 400 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, S kravským mliekom (mliečny tuk), Bio kvalita

Podľa radu

Podľa radu Holle Bio

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY4628
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7640230490375

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16