Obnoviť stránku

HiPP HA 2 Combiotik - 4x 500g

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HiPP HA 2 Combiotik - 4x 500g

Doprajte svojmu bábätku od ukončeného 6. mesiaca to najlepšie, hneď po materskom mlieku samozrejme. Ak váš lekár zhodnotí, že by bolo vhodné ukončiť dojčenie, vyberte náhradnú dojčenskú výživu značky HiPP. Zatiaľ najnovšie výsledky vedeckého výskumu v mliečnej výžive garantujú zloženie, ktoré dodá vašim najmenším všetko potrebné pre správny rast a vývoj. Dbajte na vyváženú stravu svojich detí už od malička a podporujte ich zdravý životný štýl. S pokračujúcou mliečnou dojčenskou výživou HiPP HA 2 Combiotik to pôjde úplne samo. Teraz vo výhodnom balíku 4 × 500 g.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Dobre stráviteľná pokračovacia dojčenská mliečna výživa
  • Prírodné kultúry mliečneho kvasenia (probiotiká)
  • Vysoká sýtivosť vďaka obsahu ľahko stráviteľného škrobu
  • Bez lepku
  • Zdroj omega 3 mastných kyselín a vlákniny
  • Nízky obsah alergénnych zložiek
  • Jedinečná hydrolyzovaná (štiepená) mliečna bielkovina

Nová generácia hypoalergénnej výživy HiPP HA 2 Combiotik

Hypoalergénna dojčenská výživa HiPP prichádza s novým zložením inšpirovaným prírodou. Vychádza z faktu, že mliečna bielkovina sa môže stať spúšťačom alergie. Z toho dôvodu tu dochádza k jej štiepeniu špeciálnym spôsobom tak, aby boli novo vzniknuté bielkovinové zložky telu dojčaťa bližšie. Okrem ľahkej stráviteľnosti sa táto hydrolyzovaná (teda štiepená) bielkovina vyznačuje lahodnou chuťou, ktorá perfektne spĺňa rastúce nároky starších dojčiat na chutnosť prijímanej potravy.

  • štiepená alebo hydrolyzovaná mliečna bielkovina nespôsobuje problémy s trávením a znižuje riziko vzniku alergie
  • prírodné kultúry mliečneho kvasenia - sú to probiotiká, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku, prispievajú k správnemu osídleniu čriev a ich správnej funkcii
  • omega-3 (ALA - kyselina alpha-linolenová) - pre správny vývoj mozgu a nervovej sústavy nevyhnutné omega-3 mastné kyseliny
  • vitamíny A, C, D - dopĺňajú komplexné zloženie mlieka a pomáhajú budovať imunitný systém

Zloženie:
LAKTÓZA (Z MLIEKA), rastlinné oleje (palmový olej*, repkový olej, slnečnicový olej), škrob, HYDROLYZOVANÁ BIELKOVINA MLIEČNEj SRVÁTKY, galaktooligosacharidy z LAKTÓZY (Z MLIEKA), vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, chlorid draselný, emulgátor – estery mono-a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou citrónovou, L-tyrosin, hydroxid draselný, hydroxid sodný, vápenaté soli kyseliny citrónovej, L-askorban sodný (vitamin C), uhličitan hořečnatý, draselné soli kyseliny citrónovej, síran horečnatý, L-tryptofan, uhličitan vápenatý, síran železnatý, síran zinočnatý, prírodné kultúry mliečneho kvasenia (Lactobacillus fermentum hereditumR1), D-panthotenát vápenatý (vitamín D), retinyl acetát (vitamín A), nikotinamid, síran meďnatý, DL-alfa-tokoferyl acetát (vitamín E), thiamin hydrochlorid (vitamín B1), riboflavin (vitamín B2), pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6), jodičnan draselný, kyselina listová, fytomenadion (vitamin K), selenan sodný, D-biotin, cholekalciferol (vitamín D), kyanokobalamin (vitamín B12)

BEZ LEPKU 

1 Lactobacillus fermentum CECT5716

 

 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 2 000 g
Počet ks v balení 4 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez lepku

Podľa radu

Podľa radu Hipp HA Combiotik

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov
Kód:  BABY5005
Produktové číslo:  4062300287952
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19