Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HiPP HA 1 Combiotik – 4× 600 g

5 3 hodnotení
73,90 €

HiPP HA 1 Combiotik – 4× 600 g

Dojčenské mlieko HiPP ponúka zloženie, ktoré pripomína materské mlieko, a preto je perfektné na zdravý vývoj vášho malého bábätka. Už od prvých okamihov života bábätka sa vám bude hodiť počiatočné dojčenské mlieko. Obsahuje množstvo živín, ktoré potrebujú tie najmladšie deti na svoj zdravý vývin. Toto od výrobcu HiPP bolo vyrobené s hmotnosťou 2400 g a v balení nájdete 4 ks. Strach z alergických reakcií nie je namieste, keďže hovoríme o hypoalergénnom mlieku.

Dojčenské mlieko HiPP HA 1 Combiotik – 4× 600 g ...

Podstatné vlastnosti dojčenského mlieka HiPP HA 1 Combiotik – 4× 600 g

  • Vďaka živinám v ňom poskytnete svojim deťom to najlepšie pre ich zdravý vývoj
  • Dojčenské mlieko HiPP radíme medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu Hipp Combiotik sa hodí od 0 mesiacov
  • Hypoalergénne zloženie je perfektným riešením pre alergické deti
  • Umelé mlieko HiPP má hmotnosť 2400 g
  • Počet kusov v balení: 4 ks

Zloženie

LAKTÓZA (z MLIEKA), rastlinné oleje (palmový*, Repka olejná, slnečnica), hydrolyzovaná bielkovina MLIEČNE SRYVÁTKY, škrob, galaktooligosacharidy z LAKTÓZY (z MLIEKA), vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, chlorid draselný, emulgátor – estery mono a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou citrónovou, hydroxid draselný, RYBÍ OLEJ1, hydroxid sodný, L-tyrozín, L-fenylalanín, M. alpina olej1, uhličitan horečnatý, cholín, L-tryptofán, L-askorbát sodný + L-askorbyl-6-palmitát (vitamín C), inositol, síran železnatý, L-karnitín, síran zinočnatý, D-pantothenát vápenatý, mliečne kultúry (L. fermentum hereditum®2), nikotínamid, uhličitan vápenatý, DL-α-tokoferyl-acetát (vitamín E), síran meďnatý, thiamin hydrochlorid (vitamín B1), retinyl-acetát (vitamín A), riboflavín (vitamín B2), pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), síran manganatý, jodičnan draselný, L-metylfolát vápenatý (Metafolin®3), fytomenadión (vitamín K), selénan sodný, D-biotín, cholekalciferol (vitamín D), kyanokobalamín (vitamín B12). Vzťahuje sa k sušenému stavu. *z certifikovaného trvalo udržateľného hospodárstva 1LCP = polynenasýtené mastné kyseliny s dlhým reťazcom 2Limosilactobacillus fermentum CECT5716 3Metafolin® je registrovaná ochranná známka spoločnosti Merck KGaA, Darmstadt, Nemecko. HiPP je jediná dojčenská výživa s bioaktívnym folátom Metafolin®.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 2 400 g
Počet ks v balení 4 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Hypoalergénne

Podľa radu

Podľa radu Hipp Combiotik

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY3321
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4062300402829
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01