Obnoviť stránku

HiPP BIO Kaša na dobrú noc s detskými keksami 4× 450 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HiPP BIO Kaša na dobrú noc s detskými keksami 4× 450 g

Akonáhle vaše bábätko dosiahne 6 mesiacov a máte pocit, že v noci zle spí, pretože je málo zasýtené, môžete mu večernú mliečnu dávku nahradiť kašou. HiPP vám na toto obdobie prichystal mliečnu kašu na dobrú noc HiPP BIO s detskými keksami. Vďaka absencii pridaného cukru je kaša ako večera ideálna.  Nenájdete v nej arómy, farbivá ani konzervačné látky. Obsahuje však množstvo prospešných látok ako železo, vápnik, zinok, vitamíny A, C a D, jód pre správnu funkciu štítnej žľazy a omega-3 mastné kyseliny dôležité pre rozvoj mozgu a nervových buniek. Mliečna kaša Hipp BIO na dobrú noc s detskými keksami je navyše v BIO kvalite. Kaša je v balení 4 × 450 g.

Kľúčové vlastnosti HiPP BIO mliečnej kaše na dobrú noc s detskými keksami, 4 × 450 g

  • Mliečna kaša HiPP BIO na dobrú noc s detskými keksami od ukončeného 5. mesiaca
  • Ideálna na noc miesto poslednej mliečne dávky
  • Vitamíny A, C a D
  • Železo, vápnik, jód, zinok, omega-3 mastné kyseliny
  • Obsahuje lepok
  • Neobsahuje arómy, farbivá, konzervačné látky ani pridaný cukor
  • BIO kvalita

Zloženie:
Následná mliečna dojčenská výživa* 41 % (sušená mliečna srvátka čiastočne demineralizovaná*, rastlinné oleje* (palmový olej*, repkový olej*, slnečnicový olej*), sušené odstredené mlieko*, ryžová múka*, vitamín C, síran železnatý, síran zinočnatý, vitamín E, niacín, kyselina pantoténová, vitamín B1, vitamín A, vitamín B6, vitamín B2, jodičnan draselný, kyselina listová, síran meďnatý, vitamín K, selénan sodný, vitamín D, biotín), obilné vločky* (celozrnná pšenica* 20 %, pšenica*), sušená mliečna srvátka čiastočne demineralizovaná*, keksy* 11 % (pšeničná múka*, sladká sušená mliečna srvátka*, maslo*, pšeničný škrob*), sušené odstredené mlieko*, uhličitan vápenatý, extrakt z bourbonskej vanilky, vitamín B.
Príprava kaše:
Prevarte pitnú vodu a nechajte ju vychladnúť na teplotu približne 50 °C. Množstvo kaše podľa dávkovania (záleží na veku) nasypte do taniera, zalejte pitnou vodou (dávkovanie podľa veku). Nechajte odstáť.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 1 800 g
Počet ks v balení 4 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, Na noc, Bio kvalita

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Jednotlivé zložky

Zložky Obilné, Ryžové

Druh kaše

Druh kaše Viac druhov

Typ kaše

Typ Mliečna kaša
Kód:  BABY11619
Produktové číslo:  4062300349735
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04