Obnoviť stránku

Babysanft Pena na umývanie Kačička 250 ml

4,7 35 hodnotení
7,39 €

Babysanft Pena na umývanie Kačička 250 ml

Ako bábätko rastie, bude jedného dňa chcieť mať vo vaničke niečo zaujímavejšie ako čistú vodu s plávajúcimi hračkami. Doprajte svojmu dieťatku radostné kúpanie s osvedčenou penou Babysanft. Bola vyvinutá s cieľom minimalizovať riziko vzniku alergií, a preto neobsahuje žiadne minerálne a éterické oleje, parabény a pod. Navyše jej pH je neutrálne. V atraktívnej nádobke v tvare kačičky nájdete 250 ml jemne voňavej krémovej peny, ktorá pri umývaní šetrne ošetruje pokožku a neštípe oči.

Zloženie

Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Citric Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Panthenol, Allantoin, Tocopherol, Propylene Glycol, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Denatonium Benzoate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Hydratačný

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Typ

Typ pokožky Dojčenská, Detská

Objem

Objem 250 ml
Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Citric Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Panthenol, Allantoin, Tocopherol, Propylene Glycol, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Denatonium Benzoate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Parfum.'>
Kód:  DKO034
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  40623795
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06