Obnoviť stránku

HiPP 3 BIO kozie mlieko Junior 5× 400 g

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HiPP 3 BIO kozie mlieko Junior 5× 400 g

Dojčenské mlieko HiPP disponuje zložením, ktoré sa podobá materskému mlieku, preto je ideálne na správny a zdravý vývoj vášho bábätka. Batoľacie dojčenské mlieko sa vám bude hodiť ako dobrá voľba pre aktívne deti od 13 mesiacov, ktoré už potrebujú výživné mlieka na svoj zdravý vývoj. Toto od výrobcu HiPP disponuje hmotnosťou 2000 g a balenie obsahuje 5 ks. Mlieko bez lepku sa pre vaše bábätko stane obľúbeným.

Rozhodujúce vlastnosti dojčenského mlieka HiPP 3 BIO kozie mlieko Junior 5× 400 g

  • Živiny v ňom poskytnú deťom záruku zdravého vývoja
  • Dojčenské mlieko HiPP spadá medzi batoľacie mlieka
  • Umelé mlieko radu HiPP BIO je odporúčané od 13 mesiacov
  • Umelé mlieko vyrobené s bio kvalitou
  • Bez lepku
  • Umelé mlieko HiPP má hmotnosť 2000 g
  • Balenie obsahuje 5 ks

Ďalšie informácie o zložení dojčenského mlieka HiPP

Radíme ju medzi bio produkty vďaka starostlivo vybratým surovinám. Umelé mlieko s kozím mliekom doplní vášmu bábätku dôležité látky.

Zloženie

Odtučnené KOZIE MLIEKO*, LAKTÓZA* (z MLIEKA*), rastlinné oleje* (palmový*, repkový*, slnečnicový*), sušené odtučnené KOZIE MLIEKO*, galaktooligosacharidy* z LAKTÓZY* (z MLIEKA*), uhličitan vápenatý, RYBÍ olej1, citran sodný, citronan draselný, L-askorbát sodný + L-askorbyl-6-palmitát (vitamín C), síran železnatý, uhličitan horečnatý, L-tryptofán, L-tyrozín, L-cysteín, síran zinočnatý, síran meďnatý, DL-alfa tokoferyl acetát (vitamín E), D-pantothenát vápenatý, nikotínamid, retinyl acetát (vitamín A), thiamin hydrochlorid (vitamín B1), hydrochlorid pyridoxínu (vitamín B6), síran mangánatý, kyselina listová, seleničitan sodný, jodičnan draselný, fytomenadión (vitamín K), D-biotín, cholekalciferol (vitamín D), kyanokobalamín (vitamín B12). Vzťahuje sa k sušenému stavu potraviny. z certifikovaného trvalo udržateľného hospodárstva, *z ekologického poľnohospodárstva 1obsahuje DHA podľa zákona

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 2 000 g
Počet ks v balení 5 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Bez lepku, S kozím mliekom, Bio kvalita

Podľa radu

Podľa radu HiPP BIO

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 13 mesiacov
Kód:  BABY20102
Produktové číslo:  4062300417366
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09