Obnoviť stránku

HiPP 2 BIO kozie mlieko 5× 400 g

5 2 hodnotení
77,50 €

HiPP 2 BIO kozie mlieko 5× 400 g

Dojčenské mlieko HiPP sa zložením podobá materskému mlieku, takže sa ideálne hodí na zdravý vývin vášho bábätka. Od ukončeného 6. mesiaca bude skvelou voľbou pokračovacie dojčenské mlieko. Obsahuje najdôležitejšie živiny na ich zdravý vývoj. Toto od výrobcu HiPP dosahuje hmotnosť 2000 g a v balení nájdete 5 ks. Mlieko bez lepku si vaše dieťatko obľúbi.

Podstatné vlastnosti dojčenského mlieka HiPP 2 BIO kozie mlieko 5× 400 g

  • Vďaka živinám v ňom je podporený zdravý vývoj detí
  • Dojčenské mlieko HiPP je radené medzi pokračovacie mlieka
  • Umelé mlieko radu HiPP BIO je odporúčané od 7 mesiacov
  • Spoľahnite sa na bio kvalitu mlieka pre deti
  • Bez lepku
  • Umelé mlieko HiPP má hmotnosť 2000 g
  • Balenie obsahuje 5 ks

Ďalšie informácie o zložení umelého mlieka HiPP

Starostlivo vybraté suroviny ho zaradili medzi bio produkty. Detské mlieko s kozím mliekom dodá vášmu dieťatku to najdôležitejšie.

Zloženie

Odtučnené KOZIE MLIEKO*, LAKTÓZA* (z MLIEKA*), rastlinné oleje* (palmový*, repkový*, slnečnicový*), sušené odtučnené KOZIE MLIEKO*, galaktooligosacharidy* z LAKTÓZY* (z MLIEKA*), uhličitan vápenatý, RYBÍ olej1, citronan draselný, L-askorbát sodný + L-askorbyl-6-palmitát (vitamín C), citran sodný, síran železnatý, L-tyrozín, L-tryptofán, L-cysteín, uhličitan horečnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, nikotínamid, DL-alfa tokoferyl acetát (vitamín E), D-pantothenát vápenatý, retinyl acetát (vitamín A), thiamin hydrochlorid (vitamín B1), hydrochlorid pyridoxínu (vitamín B6), síran mangánatý, kyselina listová, seleničitan sodný, fytomenadión (vitamín K), jodičnan draselný, cholekalciferol (vitamín D), D-biotín, kyanokobalamín (vitamín B12). Vzťahuje sa k sušenému stavu potraviny. z certifikovaného trvalo udržateľného hospodárstva, *z ekologického poľnohospodárstva 1obsahuje DHA podľa zákona

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 2 000 g
Počet ks v balení 5 ks

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez lepku, S kozím mliekom, Bio kvalita

Podľa radu

Podľa radu HiPP BIO

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov
Kód:  BABY20101
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4062300417359
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19