Obnoviť stránku

HIMALAYA Stain away 75 ml

5 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,06 €
Pri kúpe 1 ks 4,06 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,65 €/ks
Pri kúpe 3 ks 3,24 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 3,12 €/ks

HIMALAYA Stain away 75 ml

Získajte sebavedomý úsmev vďaka zubnej paste Himalaya Herbals. Táto rastlinná pasta účinne odstráni povrchové škvrny zo zubov prírodnou cestou bez chemických bielidiel. Vďaka enzýmovej technológii rastlín z papáje a ananásu budú vaše zuby biele a chránené pred opätovným sfarbením. Pasta navyše obsahuje miswak (tzv. žuvaciu tyčku) so sťahujúcimi bieliacimi účinkami, ktorý sa postará o zdravé ďasná a tiež chráni pred vznikom zubného kazu. Zubná pasta Himalaya je vhodná predovšetkým pre dospelých a pre deti od 2 rokov. Doprajte svojim zubom tú najlepšiu prírodnú starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty Himalaya Herbals Stain away, 75 ml

  • Pasta obsahuje enzýmy z papáje a ananásu, ktoré chránia pred usadzovaním pigmentu
  • Rastlinný prípravok neobsahuje chemické bielidlá
  • Zubná pasta obsahuje miswak so sťahujúcimi účinkami, ktorý udržuje zdravé ďasná
  • Prípravok neobsahuje fluorid
  • Pasta je ajurvédsky produkt a 100 % vegetariánsky
  • Rastlinná pasta je vhodná pre dospelých a deti od 2 rokov
  • Objem pasty je 75 ml

Použitie:
Zubnú pastu používajte po každom jedle, najmenej dvakrát denne. Potom si vypláchnite ústa vlažnou vodou. Deti mladšie ako 6 rokov by mali pastu používať množstvo s veľkosťou hrášku a zuby si čistiť pod dohľadom dospelej osoby.

Zloženie:
Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerín, Sodium Lauryl Sulphate, Bromelaín, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Flavourm Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Saccharin, Silicon-dioxide, Titanium-dioxide, CI 74160, Menthol, SodiumBenzoate, Potassium Sorbate, Papain, Slavadora Persia stem Extract, Sodium Citrate, Citrdi Acid, Cinnamomum zeylanicum Bark Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Tymol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almind) Shell Extract, Eugenol


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Proti paradentóze, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Prírodná

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Kód:  ZUB646
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6297000713977

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19