Obnoviť stránku

HG Prípravok na dôkladnú údržbu pračiek a umývačiek na riad 2× 100 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10 €
Pri kúpe 1 ks 10 €/ks
Pri kúpe 2 ks 9,60 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 9,40 €/ks

HG Prípravok na dôkladnú údržbu pračiek a umývačiek na riad 2× 100 ml

Hoci sa vám práčka či umývačka zdajú na prvý pohľad čisté, nie je tomu tak. Počas prania a umývania riadu sa súčiastky neustále zanášajú vodným kameňom, umývacími prostriedkami a usadzujú sa tu rôzne nečistoty. Môže sa časom stať, že prístroj neperie alebo neumýva dostatočne kvalitne, zapácha, zle vypúšťa vodu, nedostatočne hreje a podobne. Zanesenie týchto súčiastok vedie k ich skoršiemu opotrebovaniu a vyššej poruchovosti prístroja. S HG prípravkom na dôkladnú údržbu práčok a umývačiek riadu bude všetko inak. Jeho používanie zabráni znečisteniu filtra a následnému poškodeniu plavákov, vyčistí aj odvodné hadice a ďalšie ťažko prístupné miesta, tesniace gumy si zachovajú elasticitu a odolnosť voči vode. Vyvinuté v spolupráci so špecializovanými opravármi bielej techniky!

Kľúčové vlastnosti HG prípravku na dôkladnú údržbu práčok a umývačiek riadu

  • Dôkladné vnútorné vyčistenie súčiastok vašej práčky či umývačky
  • HG prípravok na dôkladnú údržbu práčok a umývačiek riadu na 2 až 4 použitia
  • Zabráni znečisteniu filtra, vyčistí aj odvodné hadice a ťažko prístupné miesta
  • Prípravok HG používajte podľa toho, ktorý z prístrojov chcete čistiť
  • Tesniace gumy si zachovajú elasticitu a odolnosť voči vode
  • HG prípravok na dôkladnú údržbu práčok a umývačiek riadu bol vyvinutý v spolupráci s odborníkmi

Ako používať HG prípravok na údržbu práčok a umývačiek riadu?

Umývačku vyprázdnite, naplňte nádržku na umývací prostriedok až po okraj prípravkom HG. Nastavte program na najvyššiu možnú teplotu (65 °C), spustite program a bez prerušenia ho nechajte prebehnúť až do konca. U práčky je potrebné použiť celú fľaštičku HG prípravku a naliať ju buď priamo do bubna práčky alebo do nádržky na prací prostriedok. Nepridávajte už žiaden prášok a podobne. Nastavte program na farebnú bielizeň (60 °C), práčku zapnite a nechajte prebehnúť celý program vrátane žmýkania a odstreďovania. Použitie je veľmi jednoduché a odmenou vám bude dôkladne ošetrený prístroj žiariaci čistotou.

Zloženie:
5 – 15 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfumy linalool a d-limonén.

Bezpečnosť:
NEBEZPEČENSTVO H314 – Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. P101 – Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. P102 – Uchovávajte mimo dosahu detí. P280 – Používajte ochranné rukavice a ochranné okuliare. P301 + P330 + P331 – PO POŽITÍ: vypláchnite ústa. NEVYVOLÁVAJTE zvracanie. P303 + P361 + P353 – PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi): všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Opláchnite pokožku vodou/osprchujte. P305 + P351 + P338 – PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Obsahuje: hydroxid sodný, EINECS: 215-185-5.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Do kuchyne

Typ

Typ čističa Tekutý

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 200 ml

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  CIS683
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8711577215309
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02