Obnoviť stránku

HG odstraňovač zelených povlakov a machov – priamo na použitie 1 l

4,9 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,30 €

HG odstraňovač zelených povlakov a machov – priamo na použitie 1 l

Zbavte vašu terasu, chodník, stenu alebo strechu nevzhľadného zeleného povlaku za pomoci čistiaceho prostriedku HG odstraňovač zelených povlakov a machu. Účinky čističa môžete oceniť už po 36 hodinách od aplikácie. Preniká hlboko do povrchu, kde pôsobí preventívne po niekoľko nasledujúcich mesiacov. Prípravok sa aplikuje zriedený, nijako teda neohrozuje nechtiac zasiahnutú okolitú trávu alebo rastliny. Jedno balenie HG odstraňovača zelených povlakov a mechov vystačí na ošetrenie plochy s rozlohou cca 200 m2.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku HG odstraňovač zelených povlakov a machu

  • Vhodný na terasy, chodníky, cesty, múry či strechy
  • HG odstraňovač zelených povlakov a machu účinkuje behom 36 hodín
  • Preniká hlboko do povrchu, kde pôsobí preventívne po niekoľko mesiacov
  • Neničí okolité trávu či rastliny
  • Čistiaci prostriedok HG odstraňovač zelených povlakov a machu vystačí na 200 m2

Aplikácia:
Prípravok smie byť aplikovaný iba pri suchom počasí a najlepšie v období, kedy v priebehu dvoch dní nie je očakávaný dážď. Prípravok zrieďte vodou, v pomere 1 : 20. Roztok naneste pomocou krhly a metly, kefy alebo rozprašovačom. Pretože HG odstraňovač zelených povlakov a machu neobsahuje žiadne nebezpečné látky, nemusí byť oplachovaný vodou. Po očistení je povrch niekoľko mesiacov perfektne chránený proti ďalšiemu rastu týchto nepríjemných povlakov.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  CIS1318
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8711577015237
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13