Obnoviť stránku

HG Odstraňovač pachu 500 ml

4,4 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7 €

HG Odstraňovač pachu 500 ml

Odstraňovač pachu HG je špeciálne vyvinutý na odstraňovanie nepríjemných pachov biologickým spôsobom. Nepríjemný zápach pohlcuje pomocou prírodných enzýmov a mikróbov a účinne zabraňuje jeho obnoveniu. Skvele si poradí so zápachom moču, fekálií, zvratkov, domácich zvierat, nikotínu, ovocia či zeleniny, a to takmer zo všetkých absorbujúcich povrchov. Jedinečný pomocník do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti odstraňovača pachu HG

  • Vysoko účinný čistiaci prostriedok HG proti zápachu
  • Nepríjemné pachy odstraňuje biologickým spôsobom pomocou prírodných enzýmov a mikróbov
  • Dokonale pohlcuje zápach moču, fekálií, zvratkov, domácich zvierat, nikotínu, ovocia či zeleniny

Použitie:
Príčinu znečistenia čo najskôr odstráňte. Potom na neodstránený zvyšok nastriekajte odstraňovač pachu HG. Je dôležité naniesť prípravok na zdroj zápachu tak, aby sa nepríjemný zápach úplne odstránil. Zdroj zápachu zmizne po 20 minútach alebo až po niekoľkých hodinách, čo záleží na poréznosti. Zápach je odstránený, akonáhle sú ošetrované plochy znovu suché.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  CIS706
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8711577014421
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04