Obnoviť stránku

HERMES Terre D'Hermes After Shave Lotion 100 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
65,90 €

HERMES Terre D'Hermes After Shave Lotion 100 ml

Táto voda po holení svojou vôňou navodzuje pocit horúcej zmyselnosti, privádza človeka späť ku koreňom a prameňom jeho tvorivej sily. Veľmi svieža voda po holení HERMES Terre D´Hermes After Shave Lotion pleť chráni, tonizuje a zjemňuje.HERMES poteší každého muža.

Kľúčové vlastnosti vody po holení HERMES Terre D'Hermes After Shave Lotion

  • Terre D'Hermès je vôňa, ktorá privádza človeka späť ku koreňom a k prameňom jeho tvorivej sily
  • Voda po holení pleť chráni, tonizuje a zjemňuje
  • HERMES Terre D'Hermes After Shave Lotion je veľmi svieža

Zloženie

ALCOHOL, WATER, PEG-8, FRAGRANCE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, bisabolol, LIMONENE, ALLANTOIN, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, EVERNIA PRUNASTRI EXTRACT, GERANIOL, FARNESOL, CITRAL.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ

Typ Voda po holení

Typ pleti

Typ pleti Normálny
ALCOHOL, WATER, PEG-8, FRAGRANCE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, bisabolol, LIMONENE, ALLANTOIN, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, EVERNIA PRUNASTRI EXTRACT, GERANIOL, FARNESOL, CITRAL. '>
Kód:  HOL867
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3346130009726

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13