Obnoviť stránku

HerbalTime Ústna voda micelárna 300 ml

2,77 €

HerbalTime Ústna voda micelárna 300 ml

Chceli by ste svojim zubom zaistiť dokonalú starostlivosť? Ústna voda HerbalTime Ústna voda micelárna 300 ml si iste zaslúži vašu pozornosť. Ľahko odstráni zubný povlak a nepríjemný zápach z úst. Jej zloženie neobsahuje alkohol. Ústna voda Herbal Time sa ponúka vo fľaši s objemom 300 ml.

Dôležité vlastnosti ústnej vody HerbalTime Ústna voda micelárna 300 ml

  • Ústna voda odstráni zubný povlak a osvieži váš dych
  • V jej zložení nenájdete alkohol
  • Objem fľaše ústnej vody: 300 ml
  • Príchuť: bylinková

Zloženie

AQUA, GLYCERÍN, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, PEG – 40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALLANTOIN, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, LIMALOOL, LIMONENE, ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID AQUA, COTINUS COGGYGRIA LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM fluoridy, STEVIA REBAUDIANA EXTRACT, SUCRALOSE, POLOXAMER 407, AROMA, CI 14720

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Bez alkoholu
Príchuť Bylinková

Objem

Objem 300 ml
Kód:  HERust78
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3800010562478

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08