Obnoviť stránku

Herbal Therapy Sprchovací gél Kozie mlieko 500 ml

4,33 €

Herbal Therapy Sprchovací gél Kozie mlieko 500 ml

Chcete premeniť dennú rutinu na príjemný zážitok a svojej pokožke pri sprchovaní dopriať všetko, čo si žiada? Potom vás iste osloví sprchový gél Herbal Therapy, ktorý jemne čistí a chráni akúkoľvek pokožku. Vašu pokožku bude počas sprchovania a umývania rozmaznávať skvelé zloženie s prírodnými olejmi. Jeho kozí variant vás určite očaruje a spríjemní každodenné rituály ošetrujúce pokožku vášho tela vo vani alebo v sprche. Tie najlepšie efekty sprchového gélu pomáha docieliť práve kozie mlieko. Sprchový gél vašu pokožku jemne vyčistí a zároveň sa o ňu stará a pomáha ju udržať hydratovanú.

Zásadné prednosti sprchového gélu Herbal Therapy Sprchovací gél Kozie mlieko 500 ml

  • Sprchový gél Herbal Therapy zaistí príjemnú starostlivosť vhodnú na každodenné sprchovanie
  • Zloženie s prírodnými olejmi
  • Sprchový gél Herbal Therapy sa hodí na akúkoľvek pleť
  • Aktívne látky sprchového gélu: kozie mlieko
  • Jeho objem predstavuje 500 ml

Zloženie

Zloženie:  
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerín, Propylene Glycol, Mel Extract, Caprae Lac Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Ochranný
Rad Kozí

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi
Kód:  BEAdark016
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595641300814

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14