Obnoviť stránku

Herbal Therapy HEMP & DENT Konopná zubná pasta 75 g

4,38 €

Herbal Therapy HEMP & DENT Konopná zubná pasta 75 g

Zubnú pastu spoločne s kefkou používame denne. Hľadajte takú, ktorá splní všetky vaše individuálne potreby. Zubná pasta Herbal Therapy je obľúbená u osôb s citlivými zubami. Jej špeciálne ingrediencie zmenšujú citlivosť zubov a poradia si s ich nepríjemnou bolesťou. Neobsahuje fluorid, vďaka čomu neuškodí ani citlivým osobám, ktorým tieto zlúčeniny spôsobujú kontaktnú dermatitídu. Zubná pasta bez fluoridu poskytuje perfektnú ochranu proti zubnému kazu a taktiež remineralizuje zubnú sklovinu. Táto prírodná pasta sa šetrne stará o ústa a zuby. Nenájdete v nej žiadne chemické penidlá, umelú parfumáciu ani príchute. Pre zdravie vašich zubov, žiarivo biely úsmev a svieži dych je najlepšie používať zubnú pastu Herbal Therapy spolu s vhodne zvolenou zubnou kefkou.

Zásadné vlastnosti zubnej pasty Herbal Therapy HEMP & DENT Konopná zubná pasta 75 g

  • Zubná pasta Herbal Therapy pre citlivé zuby tlmí ich bolestivosť
  • Neobsahuje fluorid
  • Nezaťažuje vás chemickými prísadami
  • Pasta na zuby Herbal Therapy udrží svieži dych po dlhú dobu

Zloženie


Aqua, Uhličitan vápenatý, Cannabis Sativa Seed Oil, CI 19140, CI 42051, Citric Acid, Glycerín, Mentha Piperita Oil, Mentol, Pentylene Glycol, Pimpinella Anisum Fruit Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Xanthan Gum, Zea Mays Starch.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Prírodná
Kód:  HERBzub01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595641303273

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18