Obnoviť stránku

HENNAPLUS Prírodná farba pre mužov ČIERNA, 80 ml

2,2 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,89 €

HENNAPLUS Prírodná farba pre mužov ČIERNA, 80 ml

Na dosiahnutie intenzívnej a žiarivej farby vašich vlasov už nemusíte siahať po chémii. Farba na vlasy HENNAPLUS je toho dôkazom. Ide o stopercentne prírodný prípravok, ktorý nielen vlasy krásne zafarbí, ale aj vyživí. Je obohatená o bylinné extrakty, ktoré vlasy zregenerujú a krásne vonia, touto sviežou vôňou potom farba prenikne aj cez vaše kučery. Výsledná farba vydrží až 6 týždňov a prekryje 100 % šedivých vlasov. Farba HENNAPLUS je úplne bez škodlivých látok, ako sú parabény, umelé vône, ftaláty, pižmo a ďalšie.

Kľúčové vlastnosti prírodnej farby na vlasy HENNAPLUS pre mužov ČIERNA, 80 ml

  • Intenzívna a trvalá farba na vlasy pre mužov
  • Dodáva lesk a vlasy regeneruje a posilňuje
  • HENNAPLUS s obsahom bylinných extraktov
  • Jednoduchá aplikácia
  • Farba vydrží dlhšie ako 6 týždňov
  • Stopercentné krytie šedín
  • Farba na vlasy HENNAPLUS prevonia vlasy jemnou vôňou
  • Bez obsahu škodlivých látok

Zloženie

Krém INCI: Aqua (Water), Etanolamín, Cetearyl Alcohol, Cocamide MEA, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Rezorcinol, Polysilicone-18 Cetyl Phosphate, Carbomer, Betaín, Sodium Sulfite, Parfum (Fragrance), m-Aminophenol, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCl, Dipropylene Glycol, Cetearylsulfát sodný, PEG-40 Castor Oil, Kokamfodiacetát disodný, Mica, CI 77891/Titanium Dioxide, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerín, Bisabolol, Sodium Chloride, Trisodium HEDTA, Boswellia Serrata Gum, Sodium Benzoate, Panax Ginseng (Root) Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary Leaf) Extract*, Humulus Lupulus (Hops Flower) Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria Flower) Extract*, Melissa Officinalis (Leaf) Extract*, Camellia Sinensis (Leaf) Extract*, Aspalathus Linearis Leaf Extract*, Cassia Angustifolia (Leaf) Extract*. Aktivátor INCI: Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Ceteth-2, Ceteareth-6, Steareth-20, Cetearyl Alcohol, Lauryl Pyrrolidone, Tetrasodium etidronate, Salicylic Acid, EDTA, Phosphoric Acid. * certified organic

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Permanentná
Vlastnosti a zloženie Bez amoniaku

Objem

Objem 80 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne
Kód:  KSVL6268
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8710267400056

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17