Obnoviť stránku

HELLO COCO PAP TEETH WHITETING STRIPS

3,9 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -9 %
20,90 € 22,90 €

HELLO COCO PAP TEETH WHITETING STRIPS

Túžite po bielych zuboch? Vďaka bieliacim pásikom Hello Coco Pap Teeth Whiteting Strips sa vám podarí vybieliť zuby a zbaviť sa nevzhľadných škvŕn aj z pohodlia domova. V balení nájdete 28 pásikov, ktoré vám vydržia na 14 ošetrení. Nemusíte sa obávať negatív peroxidu, Hello Coco totiž vynašlo pásky s PAP+, ktoré obsahujú syntetickú verziu hydroxyapatitu vyskytujúceho sa prirodzene v zuboch. Nedochádza tak k žiadnym vedľajším účinkom a vy si môžete užiť biele zuby bez bolesti a následnej citlivosti. Navyše prípravok na bielenie zubov Pap Teeth Whiteting Strips obsahuje silnú dezenzibilizačnú zložku, ktorá pomáha znížiť už existujúcu citlivosť zubov. 

Kľúčové vlastnosti prípravku na bielenie zubov Hello Coco Pap Teeth Whiteting Strips

  • V balení sa nachádza 28 pásikov
  • Prípravok na bielenie zubov Hello Coco Pap Teeth Whiteting Strips bieli zuby v pohodlí domova
  • Vďaka PAP+ nehrozia vedľajšie účinky
  • Prípravok na bielenie zubov Hello Coco Pap Teeth Whiteting Strips pomáha znížiť citlivosť zubov

Ako používať prípravok na bielenie zubov Pap Teeth Whiteting Strips? 

Najprv si usušte zuby a potom nalepte dlhý prúžok Pap Teeth Whiteting Strips na horné zuby. Opasok pevne zatlačte dole a zaistite ho cez zadnú časť zubov. Celý proces opakujte s malým prúžkom na dolné zuby .Prípravok na bielenie zubov  Hello Coco Pap Teeth Whiteting Strips nechajte pôsobiť 30 minút a potom odstráňte prúžky. Na záver si vypláchnite ústa vodou. 

Kód:  HECBZ194
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588007594194
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06