Obnoviť stránku

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Wonder Blacks Mascara

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Wonder Blacks Mascara

Darčeková súprava Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks Mascara je určená ženám, ktoré chcú vykúzliť na svojej tvári krásne a prenikavé oči. Súprava obsahuje riasenku Lash Queen Wonder Blacks, očnú starostlivosť Powercell a odličovací prípravok All Mascaras. Výrobky Helena Rubinstein sú špeciálne vyvinuté pre potreby pleti citlivého očného okolia. Pri ich používaní bude vaša pleť zdravá, mladistvá a chránená pred voľnými radikálmi a ostatnými nepriaznivými vplyvmi prostredia. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks Mascara

  • Darčeková súprava Helena Rubinstein pre krásne a prenikavé oči
  • Riasenka Lash Queen Wonder Blacks pre veľký objem rias
  • Jej farba je ako najčiernejší atrament
  • Novo obsahuje zložky Prokeratin a Ceramide R
  • Očná starostlivosť Powercell pre citlivé očné okolie
  • Redukuje očné vrásky a chráni pleť pred voľnými radikálmi
  • Odličovací prípravok All Mascaras zmyje aj vodoodolný mejkap
  • Nezanechá na pokožke mastný film

Riasenka Lash Queen Wonder Blacks novo s Prokeratinom a Ceramidom R

Riasenka Lash Queen Wonder Blacks vytvorí na vašich riasach neuveriteľný objem. Kefka obsahuje 360 štetín, ktoré zachytia všetky riasy jedným pohybom. Novo sú pridané zložky Prokeratin, ktorý pôsobí na povrchu a opravuje poškodené a oslabené riasy, a Ceramide R, ktorý pôsobí do hĺbky rias. Riasy tým zosilnia a zhustnú. Zlatá riasenka Lash Queen Wonder Blacks je vyrobená vo farbe najhlbšieho čierneho atramentu. Kefka má skrutkovitý tvar a pokrýva riasy v 360°. Pri každom otočení riasenky sa objavia nové štetiny, ktoré zachytávajú ďalšie riasy pre dokonalé predĺženie. 

S očnou starostlivosťou Powercell proti nepriaznivým vplyvom prostredia

Na našu pokožku neustále pôsobí stres, únava, nutričná nerovnováha, čo vyčerpáva mladosť pokožky, tá potom rýchlejšie starne a stráca svoj lesk. Preto je tu očná starostlivosť Powercell, ktorá je je vyvinutá špeciálne pre citlivé očné okolie. Krém viditeľne redukuje hĺbkové vrásky a chráni pleť pred voľnými radikálmi. Odličovací prípravok All Mascaras je známy odličovač riasenky a očného mejkapu. Ľahko si poradí aj s vodoodolným líčením. takže vaše oči budú dokonale očistené. Má jemnú, hodvábnu a extrémne sviežu štruktúru, ktorá na pokožke nezanechá mastný film. 

Aplikácia riasenky Lash Queen Wonder Blacks:
Ak chcete použiť riasenku, použite pohyb cikcak. Začnite v rohu oka, umiestnite kefu na riasy a potom postupujte smerom ku koncu rias. 

Aplikácia očnej starostlivosti Powercell:
Aplikujte ráno a večer na pokožku očného okolia a jemne vmasírujte.

Aplikácia odličovacieho prípravku All Mascaras:
Fľašu pred použitím 3× pretrepte. Aplikujte na bavlnenú látku a jemne odstráňte mejkap z očí a rias!

Zloženie riasenky Lash Queen Wonder Blacks:
AQUA/VODA. PARAFFIN. KATYL FOSFÁT KATYLOVÝ. COPERNICIA CERIFERA CERA/CARNAUBA WAX. KOPOLYMÁTOR ETYLEN/ACRYLOVÉ KYSELINY. STYREN/AKRYLÁTY/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER. CERA ALBA/BEESWAX. SYNTETICKÁ BEESWAX. BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2. POLYBUTENE. CETYL ALKOHOL . DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHIKONOVÝ KOPOLYMÉR. STEARETH-20. GLYCERYL DIBEHENATE. STEARETH-2. BHT. C12-13 PARETH-23. C12-13 PARETH-3. STEARYL ALCOHOL. SORBÁT DRASELNÝ . TRIBEHENIN. ACACIA SENEGAL/ACACIA SENEGAL GUM. GLYCERYL BEHENATE. DEHYDROACETÁT SODNÝ. SULFÁT SODIUM LAURETH. SERINE. ARGININE. MYRISTYL ALCOHOL. 2-OLEAMIDO-L, 3-OCTADECANEDIOL. FENOXYETHANOL. DISODIUM EDTA. HYDROXYETHYLCELLULÓZA. CAPRYLYL GLYCOL. HYDROGENOVANÝ JOJOBA OIL. HYDROGENOVANÝ PALM OLEJ. TETRASODIUM EDTA. KYSELINA GLUTAMOVÁ . PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL-HYDROXY-HYDROCINAMÁT. ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEÁTOVÝ KOPOLYMÉR. BUTYLÉNOVÝ GLYKOL

Zloženie očnej starostlivosti Powercell: 
AQUA/VODA. DIMETHICONE. GLYCERIN. BIFIDA FERMENT LYSATE. PROPYLENGLYKOL . HYDROXYETHYLPIPERAZIN ETHAN SULFONIC ACID. TIN OXID. PEG-20 SORBITAN COCOATE. PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE. HYDROXID DRASELNÝ. CARBOMER. DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER. DIMETHICONOL. CAFFEINE. METHYL METHACRYLÁT CROSSPOLYMER. METHYLSILANOL/SILIKOVANÝ KROPSPOLYMÉR. ESCIN. CITRÁT SODNÝ. HYALURONÁT SODNÝ. SILICA. ADENOSINE. ASCORBYL GLUCOSIDE. POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURÁT AMMONIUM. CAPRYLYL GLYCOL. LAURETH-4. CRITERICKÝ MARITIMOVÝ VÝPRAK. SYNTETICKÝ FLUORPHLOGOPIT. AKRYLÁTY/C10-30 ALKYLKRYLÁTOVÝ KROPSPOLYMÉR. TOCOFEROL. SODIUM BENZOATE. FENOXYETHANOL. CHLORFENESIN. CI 77891/OXID TITANIUM. SĽUDA

Zloženieodličovacieho prípravku All Mascaras: 
AQUA/VODA. CYCLOPENTASILOXANE. ISODODECANE. CYCLOHEXASILOXANE. GLYCERIN. POTASSIUM-FOSFÁT. BIKARBONÁT SODNÝ. CHLORID SODNÝ. PHOSPHATE DIPOTASSIUM. DECYL GLUCOSID. HEXYLENE GLYCOL. POLYAMINOPROPYL BIGUANID. GERANIOL. CITRONELLOL. PARFUM/FRAGRANCE
 


Kód:  KSDE397
Produktové číslo:  3614272110144

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13