Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HEAD&SHOULDERS Sensitive Scalp 540 ml

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HEAD&SHOULDERS Sensitive Scalp 540 ml

Hoďte lupiny za hlavu s týmto šampónom Head & Shoulders špeciálne vyvinutým pre citlivú pokožku hlavy. Vďaka svojmu zloženiu, ktoré zodpovedá najvyšším kozmetickým štandardom, je účinný v boji proti lupinám a šetrný k citlivému pokožce zároveň. Citlivú pokožku vďaka obsahu ošetrujúcich zložiek jemne umýva, hydratuje a chráni. Vlasy sú po jeho použití zdravé, hebké, lesklé a zbavené až 100 % lupín.

Kľúčové vlastnosti

  • Určený pre citlivú pokožku
  • Šetrný k pokožke hlavy
  • Umýva, hydratuje a chráni
  • Zanechá vlasy zdravé, hebké a lesklé
  • Bojuje proti lupinám

Použitie
Malé množstvo šampónu naneste na vlhké vlasy a vmasírujte k pokožke hlavy. Dôkladne opláchnite.

Zloženie
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide MEA, Zinc Carbonate, Glycol Distearate, Dimethicone, Zinc Pyritión, Sodium Xylenesulfonate, Cetyl Alcohol, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Hydrochloric Acid, Glycerín, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide , polyquaternium-10, Magnesium Carbonate Hydroxide, Benzyl Alcohol, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Paraffinum Liquidum, Sodium Acetate, Methylchloroisothiazolinone, Izopropyl Alcohol, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Proti lupinám, Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne, Suché

Objem

Objem 540 ml
Kód:  VLS398
Produktové číslo:  8001090102249
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03