Obnoviť stránku

HEAD & SHOULDERS Classic Clean 2 in 1 330 ml

5 13 hodnotení
5,89 €

HEAD & SHOULDERS Classic Clean 2 in 1 330 ml

Chceli by ste mať vlasy vždy krásne lesklé a zdravé? Tak si zaručene obľúbite šampón HEAD & SHOULDERS s objemom 330 ml. Strieborný šampón doma nechýba takmer žiadnej blondínke, ktoré chcú docieliť skôr chladný tón blond farby. Tento typ šampónu nie je vhodný na bežné umývanie vlasov, stará sa iba o odstránenie žltej farby. HEAD & SHOULDERS Classic Clean 2 in 1 330 ml je vhodný na akýkoľvek typ vlasov. Je špeciálne vyvinutý pre mužov. Ak vám vyhovuje tekutý (klasický) typ šampónu, potom sa vám tento bude určite hodiť. Tento šampón vám ušetrí starosti s lupinami.

Zaujímavé parametre šampónu HEAD & SHOULDERS Classic Clean 2 in 1 330 ml

  • Vďaka tomuto šampónu budete mať vlasy čisté a zdravé
  • Strieborný šampón sa postará o chladný blond odtieň vašich vlasov
  • Šampón HEAD & SHOULDERS má objem 330 ml
  • Na všetky typy vlasov
  • Pánsky šampón
  • Už vás nebudú obťažovať lupiny
  • Typ HEAD & SHOULDERS Classic Clean 2 in 1 330 ml: tekutý (klasický)

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Parfum, Dimethiconol, Citric Acid, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Piroctone Olamine, Sodium Chloride, Dimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Tetrasodium EDTA, Trideceth-10, Sodium Hydroxide, glycerín, Niacinamide, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Acetic Acid, Benzyl Alcohol, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, CI 42090, CI 17200

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Lupiny

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 330 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL8130
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216157919

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07