Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Head and Beard Pena na tvár 200 ml

Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Head and Beard Pena na tvár 200 ml

Cenovo výhodná pena na tvár vďaka väčšiemu objemu 200 ml, ktorý vystačí na niekoľko mesiacov. Pena pôsobí na pokožku šetrnejším spôsobom, pretože neobsahuje toľko povrchovo aktívnych látok ako iné čistiace prostriedky. Obsahuje naopak etylhexylglycerín, ktorý je známy ako látka „kondicionér“, zlepšuje vzhľad pokožky a má konzervačné a antimikrobiálne účinky.

Zloženie

Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Babassu Oil Glycereth-8 Esters, Glycerín, Sladký mandľoacetát sodný, Polysorbate 80, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerín, Citrus Limon Peel Oil, Alcohol Denat., Limonene

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Dermo, Profesionálne

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ produktu

Typ produktu Pena

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez sulfátov
Kód:  HaBpenno1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8954

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04