Obnoviť stránku

HAWKINS & BRIMBLE Sada Šampón na fúzy + Balzam

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HAWKINS & BRIMBLE Sada Šampón na fúzy + Balzam

Luxusná pánska kozmetická súprava HAWKINS & BRIMBLE Set v elegantnom dizajne urobí radosť všetkým mužom, ktorí sa radi starajú o svoj zovňajšok. Obsahuje prípravky pre každodennú starostlivosť, a to šampón a balzam na fúzy. Produkty sú uložené do plechové dózy v bronzovo-čiernom vyhotovení s logom značky. Vyskúšajte britskú kozmetiku Hawkins & Brimble s obsahom prírodných zložiek.

Kľúčové vlastnosti súpravy HAWKINS & BRIMBLE Set, šampón na fúzy + balzam

  • Originálna darčeková sada pre mužov od britskej značky HAWKINS & BRIMBLE
  • Obsahuje šampón a balzam na fúzy
  • Pre perfektnú starostlivosť o fúzy
  • Kozmetika nebola testovaná na zvieratách
  • Produkty neobsahujú parabény, SLS a SLES
  • HAWKINS & BRIMBLE Set je dodávaný v elegantnej plechovej dóze

Šampón na fúzy Hawkins & Brimble Beard Shampoo

Šampón na fúzy Hawkins & Brimble Beard Shampoo jemne tvár a fúzy umýva a odstraňuje všetky nečistoty. Fúzy posilňuje a dodáva im potrebnú výživu a hydratáciu. Jeho zloženie je obohatené o pikantný zázvor, vitamín B5 a výťažky z Aloe Barbadensis, ktoré zanechávajú fúzy silné a zdravo vyzerajúce s príjemnou vôňou elemi a ženšenu. Prípravok je vhodný pre citlivú pokožku.

Použitie:
Naneste malé množstvo prípravku do mokrých vlasov, jemne vmasírujte do pokožky a potom dôkladne opláchnite. Podľa potreby zopakujte.

Zloženie:
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbitan Sesquicaprylate, Glyceryl Laurate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Parfum (Fragnance), Glycerin, Panthenol, Citric Acid, Aloe Babadensis Leaf Juice, Sodium Phytate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Linalool, Potassium Sorbate.

Balzam Hawkins & Brimble Beard Balm

Pánsky balzam na fúzy Hawkins & Brimble Beard Balm sa stará o citlivú pleť, zabraňuje jej vysušovaniu a zanecháva ju pružnú a hebkú. Skvele slúži na tvarovanie fúzov a uľahčuje ich úpravu. Jeho unikátne zloženie je obohatené o kakaové maslo, palmový olej, panenský makový olej, esenciálne mastné kyseliny omega 3 a 6 a kyselinu linolovú. Vďaka praktickému baleniu sa stane nenahraditeľným pomocníkom nielen doma, ale aj na cestách.

Zloženie balzamu na fúzy:
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cera Alba (Beeswax), Caprylic/Capric Triglyceride, Papaver Somniferum Seed Oil, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax, Avena Sativa Kernel Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Coumarin.

Obsah balenia:
Šampón na fúzy Hawkins & Brimble Beard Shampoo
Balzam na fúzy Hawkins & Brimble Beard Balm


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy
Kód:  VBAL772
Produktové číslo:  5060495672767

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04