Obnoviť stránku

Havlíkova apotéka Umývací elixír na intímne partie 50 ml

Novinka
8,69 €

Havlíkova apotéka Umývací elixír na intímne partie 50 ml

Starostlivosť o intímne časti tela je veľmi dôležitá a môže na nás mať oveľa väčší vplyv, než si vôbec uvedomujeme. Prispieva k udržaniu harmónie v našom tele aj mysli. Preto pre vás bude správnou voľbou gél na intímnu hygienu Havlíkova apotéka, ktorý má antibakteriálny, ochranný a regeneračný účinok. V géli sa nachádzajú iba tie najkvalitnejšie prírodné látky. Správne účinky intímneho gélu pomáha docieliť levanduľa. Jeho celkový objem je 50 ml. Balenie obsahuje jeden intímny gél. Intímny gél Havlíkova apotéka prispieva k udržaniu prirodzenej rovnováhy mikroorganizmov v intímnych partiách.

Zásadné prednosti gélu na intímnu hygienu Havlíkova apotéka Umývací elixír na intímne partie 50 ml

  • Gél na intímnu hygienu Havlíkova apotéka pomáha udržiavať zdravú kožnú mikroflóru
  • Zapáči sa vám jeho antibakteriálny, ochranný a regeneračný účinok
  • Aktívne látky: levanduľa
  • Zloženie s prírodnými zložkami
  • Gél na intímnu hygienu Havlíkova apotéka má objem 50 ml
  • V balení je zahrnutý jeden produkt

Zloženie

Aqua (pitná voda), Sodium Cocoamphoacetate (jemná umývacia zložka), Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (jemná umývacia zložka), Lauryl Glucoside (jemná umývacia zložka), Sodium Cocoyl Glutamate (jemná umývacia zložka), Glycerín (Humektant), Lavandula Angustifolia Herb Extract (Levandula lekárska), Urtica Dioica Extract (Kopriva dvojdomá), Humulus Lupulus Cone Extract (Chmeľ otáčavý), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate (konzervant pre potravinárstvo a certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku), Coco-Glucoside (jemná umývacia zložka), Glyceryl Oleate (vosk z rastlinných olejov), Lavandula Angustifolia Oil (olej Levanduľa lekárskej), Linalool (z prírodných éterických olejov).

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Antibakteriálny, Ochranný, Regeneračný
Špecifikácia Prírodné

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Objem

Objem 50 ml

XXL balenie

XXL balení Nie
Aqua (pitná voda), Sodium Cocoamphoacetate (jemná umývacia zložka), Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (jemná umývacia zložka), Lauryl Glucoside (jemná umývacia zložka), Sodium Cocoyl Glutamate (jemná umývacia zložka), Glycerín (Humektant), Lavandula Angustifolia Herb Extract (Levandula lekárska), Urtica Dioica Extract (Kopriva dvojdomá), Humulus Lupulus Cone Extract (Chmeľ otáčavý), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate (konzervant pre potravinárstvo a certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku), Coco-Glucoside (jemná umývacia zložka), Glyceryl Oleate (vosk z rastlinných olejov), Lavandula Angustifolia Oil (olej Levanduľa lekárskej), Linalool (z prírodných éterických olejov). '>
Kód:  DRGaaa0383
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  V004

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11