Obnoviť stránku

HARTMANN Praktický balíček do pôrodnice (M)

HARTMANN Praktický balíček do pôrodnice (M)

Praktický balíček do pôrodnice značky Hartmann ocenia všetky nastávajúce mamičky, ktoré očakávajú príchod svojho dieťatka. V sade nájdu dve balenia pôrodníckych vložiek SAMU, jedno balenie prsných vložiek určených do podprsenky a dva kusy jednorazových nohavičiek Molipants vo veľkosti M. Špeciálne pôrodnícke vložky SAMU sú určené na zaistenie hygieny v období po pôrode a v šestonedelí. Sú vyrobené z vysoko priedušného materiálu, ktorý zaručuje optimálny prísun vzduchu k pokožke, čím sa znižuje riziko vzniku infekcie. Obsahujú savé jadro a nemajú žiadnu nepriedušnú fóliu ani lepiacu pásku.

Kľúčové vlastnosti sady do pôrodnice HARTMANN – Praktický balíček do pôrodnice – veľkosť M

  • Praktický balíček pre nastávajúce mamičky
  • Pôrodnícke vložky pre hygienu v šestonedelí
  • Z vysoko priedušného materiálu pre zaistenie prísunu vzduchu
  • Zníženie rizika vzniku infekcie
  • Prsné vložky pre obdobie dojčenia na absorpciu materského mlieka
  • Ochrana oblečenia pred znečistením
  • Elastické sieťované nohavičky na fixáciu pôrodníckych vložiek
  • Veľmi mäkké a priedušné
  • Opakované použitie

Prsné vložky

Ďalšou skvelou pomôckou každej dojčiace ženy sú prsné vložky, ktoré slúžia na absorpciu odkvapkávajúceho materského mlieka. Vkladajú sa do podprsenky a chránia oblečenie pred mokrými škvrnami a znečistením. Sú vyrobené z príjemného mäkkého netkaného textilu, vďaka špeciálnej vonkajšej vrstve a vysoko savému jadru z buničiny sú veľmi priedušné a nedráždia citlivú pokožku pŕs a bradaviek. Anatomický tvar a praktické lepiace pásky vám zaručia ich bezpečné a nenápadné nosenie. Balenie obsahuje 30 ks prsných vložiek Fixies.

Elastické sieťované fixačné nohavičky

Elastické sieťované nohavičky Molipants slúžia na fixáciu pôrodníckych vložiek a zabezpečujú mamičkám maximálnu hygienu a priedušnosť pokožky v období po pôrode. Sú veľmi ľahké, mäkké a výborne prepúšťajú vzduch. Perfektne sa prispôsobia tvaru tela, pokožku nedráždia ani nezvierajú. Na ich výrobu bol použitý vysoko kvalitný elastický a mäkký materiál. Nohavičky môžete prať v automatickej práčke pri 60 °C a opakovane ich používať.
Obsah balíčka:
2× balenia pôrodníckych vložiek SAMU 2× 20 ks
1× balenie prsných vložiek Bel baby 30 ks
2× elastické nohavičky Molipants vo veľkosti M (obvod cez boky/brucho: 50 – 120 cm)

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Jednorazové

Počet kusov

Počet kusov 72 ks

Vlastnosti

Vlastnosti Anatomicky tvarované, Na opakované použitie, Pohodlné, jemný materiál, Priedušné, Lepiace pásky

Veľkosť

Veľkosť M
Kód:  UBR026a
Produktové číslo:  4049500707466
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07