Obnoviť stránku

Hami Pokračovacie dojčenské mlieko 36m+ 600 g

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hami Pokračovacie dojčenské mlieko 36m+ 600 g

Aj keď už vaše dieťa dosiahlo vek troch rokov, stále mu môžete dopriať vysoko kvalitné mlieko, ktoré je dokonale prispôsobené jeho potrebám a správnemu vývoju. Vyskúšajte pokračovacie mlieko Hami 36m+, ktoré je určené pre deti od ukončeného 36. mesiaca a bude súčasťou jeho zmiešanej a vyváženej stravy. Kombinuje v sebe to najlepšie pre obranyschopnosť a zdravý a správny rast a vývoj vášho dieťaťa. Mlieko od Hami obsahuje vápnik, vitamíny a minerály a vlákninu GOS/FOS. Plné a spokojné bruško vášho dieťaťa znamená spokojnosť aj všetkých okolo.

Kľúčové vlastnosti pokračujúceho mlieka Hami 36m+, 600 g

  • Špeciálna výživa, ktorá je určená pre deti od ukončeného 36. mesiaca
  • Pokračujúce mlieko Hami 36m+ obsahuje vápnik, vitamíny a minerály a vlákninu GOS/FOS
  • Súčasť zmiešanej a vyváženej stravy
  • Pokračujúce mlieko od Hami pre obranyschopnosť a zdravý a správny rast a vývoj vášho dieťaťa

Zloženie:
Sušené odtučnené MLIEKO, Laktóza (z MLIEKA), Demineralizovaná srvátka (z MLIEKA), Koncentrát srvátkovej bielkoviny (z MLIEKA), Galaktooligosacharidy 14,8 % (z MLIEKA), Maltodextrín, Rastlinné oleje (palmový, slnečnicový, repkový), Fosforečnan vápenatý, Fruktooligosacharidy 1,1 %, Hydrogénfosforečnan draselný, Uhličitan vápenatý, Citrát horečnatý, MLIEČNA aróma, Hydrogénfosforečnan horečnatý, Kyselina L-askorbová, Citrát draselný, Chlorid sodný, Emulgátor (sójový lecitín), Síran železnatý, L-askorbát sodný, Síran zinočnatý, DL-?-tokoferyl acetát, Cholekalciferol, Chlorid draselný, D-pantotenát vápenatý, Kyanokobalamín, Nikotínamid, Riboflavín, Kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), Retinylacetát, DL-?-tokoferol, Retinylpalmitát, Fytomenadion, D-biotín, Pyridoxín hydrochlorid, Tiamín hydrochlorid, Jodid draselný.
Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Skladovanie:
Po každom použití obal starostlivo uzatvorte a uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte do mliečneho prášku vlhkú odmerku. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke).

Dôležité upozornenie:
Mlieko Hami 36m+ od ukončeného 36. mesiaca je určené na výživu detí od 3 rokov ako súčasť zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Pre zdravie dieťaťa je dôležité dodržiavať návod na prípravu a uvedené odporúčania. Hami mlieko od ukončeného 36. mesiaca nie je určené na výživu dojčiat do 1 roku veku. Mlieko spotrebujte do 2 hodín od jeho prípravy. Nedopitú výživu zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, nerovnomerné ohriatie môže spôsobiť obarenie. Nikdy nepridávajte viac odmeriek, ako je uvedené v návode, ani čokoľvek iné.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 600 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 36 mesiacov
Kód:  BABY13475
Produktové číslo:  5900852051029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02