Obnoviť stránku

Hami Počiatočné mlieko 0+ 3× 800 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hami Počiatočné mlieko 0+ 3× 800 g

Počiatočné dojčenské mlieko Hami 0+ kombinuje to najlepšie pre zdravý a správny rast a vývoj vášho bábätka. Jedinečný recept na spokojné bruško prináša fermentácia Lactofidus. Hami s týmto procesom u dojčenského mliečka prichádza ako úplne prvá. Hami mlieko 0+ obsahuje prebiotickú vlákninu GOS/FOS, omega 3 mastnú kyselinu DHA pre normálny vývoj mozgu a nukleotidy. Nechýbajú aj ďalšie vitamíny a minerály pre zdravý vývoj vášho dieťatka. Spoločne s lahodnou chuťou sú tieto zdraviu prospešné látky zárukou spokojného bruška. Vo výhodnom balení nájdete 3 × 800 g počiatočného dojčenského mlieka Hami 0+.

Kľúčové vlastnosti počiatočného dojčenského mlieka Hami 0+, 3 × 800g

  • Prvé fermentované počiatočné dojčenské mlieko Hami 0+
  • S prebiotickou vlákninou GOS/FOS a nukleotidmi
  • Obsahuje potrebné živiny pre správny rast a vývoj dieťaťa
  • Omega 3 kyselina DHA pre normálny vývoj mozgu
  • Vhodné pre deti od narodenia
  • Mlieko Hami 0+ je ľahko stráviteľné
  • Jednoduchá príprava, nehrudkovatie
  • Počiatočné dojčenské mlieko Hami 0+ v multipacku 3 × 800 g

Ľahká príprava mlieka Hami

Pripraviť mlieko Hami je veľmi jednoduché. Vysterilizujte všetok potrebný riad. Prevarte vodu a nechajte ju vychladnúť na 40 stupňov. Do fľaše vlejte zodpovedajúce množstvo vody a naberte zodpovedajúce množstvo prášku. Prášok v odmerke zarovnajte pomocou noža. Množstvo vody a prášku nájdete v tabuľke na zadnej strane balenia. Zmes dôkladne pretrepte. Overte teplotu kvapnutím na zápästie a ihneď podávajte.
Zloženie:
Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, kokosový, repkový, slnečnicový), sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná srvátka (z mlieka), galaktooligosacharidy (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), srvátková bielkovina (z mlieka), fruktooligosacharidy, rybí olej, fosforečnan vápenatý, olej z Mortierella alpina, cholín chlorid, chlorid draselný, citran draselný, citran sodný, kyselina L-askorbová, chlorid horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), chlorid sodný, inositol, taurín, hydrogénfosforečnan horečnatý, síran železnatý, L-karnitín, síran zinočnatý, L-askorbát sodný, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, cytidín 5'-monofosfát, DL-? tokoferyl acetát, antioxidant (askorbyl palmitát), adenozín 5'-monofosfát, D-pantothenát vápenatý, sodná soľ inozín 5'-monofosfátu, nikotínamid, L-tryptofán, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, uhličitan vápenatý, síran meďnatý, DL- ? tokoferol, retinyl palmitát, tiamín hydrochlorid, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), seleničitan sodný, fytomenadión, síran mangánatý, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín.
Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 2 400 g
Počet ks v balení 3 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY10417
Produktové číslo:  8590340170782

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09