Obnoviť stránku

Hami Nemliečna kaša ryžová s banánmi 180 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hami Nemliečna kaša ryžová s banánmi 180 g

Hami nemliečna ryžová kaša s banánmi je určená pre deti od ukončeného 4. mesiaca. Akonáhle nastane ten správny čas pre zavádzanie príkrmov, budete hľadať to najlepšie pre vaše dieťatko. Nemliečna kaša od Hami sa snaží o čo najprirodzenejší prechod z tekutej stravy. Kašičku pripravíte za pomoci materského, dojčenského alebo HA mlieka. Nielen, že má príjemnú chuť a konzistenciu, dodá vášmu bábätku vitamín D a vápnik pre správny rast a vývoj kostí. Nemusíte sa obávať ani v prípade, že dieťatko trpí alergiou. Hami nemliečna kaša totiž neobsahuje lepok ani kravské mlieko.

Hlavné prednosti

  • určené pre deti od ukončeného 4. mesiaca
  • nemliečna ryžová kaša s banánmi
  • príprava s materským, dojčenským či HA mliekom
  • vitamín D a vápnik pre správny rast a vývoj kostí
  • výborná chuť
  • bez kravského mlieka
  • bez lepku
  • žiadne farbivá ani konzervačné látky
  • prirodzený zdroj energie

 

Zloženie: Ryžová múka (77,1%), Cukor, Maltodextrín, prírodný banánový prášok (0,6%), uhličitan vápenatý,zmes vitamínov [C, niacín, E, D-pantothenát vápenatý, B1, B6, A, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), D3, biotín], difosforečnan železitý, síran zinočnatý, prírodná banánová aróma

 

Návod na prípravu: Do misky nalejte 150 ml dojčenského mlieka a ochlaďte ju na cca 50 °C. Za stáleho miešania pridajte 4 polievkové lyžice (celkom 22 g) kaše. Hustotu kaše môžete podľa potreby upraviť pridaním mlieka či prášku. Po starostlivom premiešaní nechajte chvíľu ustáť. Kašu pripravujte a podávajte vždy čerstvú.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 180 g
Počet ks v balení 1 ks

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 5 mesiacov

Druh kaše

Druh kaše Ryžová

Typ kaše

Typ Nemliečna kaša

Príchuť

Príchuť Banánová
Kód:  BABY5563
Produktové číslo:  8590340126185

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06