Obnoviť stránku

Hami mliečna kaša so 7 obilninami s jablkom a slivkami 210 g

5 5 hodnotení
4,69 €

Hami mliečna kaša so 7 obilninami s jablkom a slivkami 210 g

Mliečna kaša Hami poslúži ako ideálne raňajky či večera pre malé deti. Obilná kaša je určená pre dojčatá aj batoľatá, navyše je pripravovaná z kvalitných a veľmi starostlivo vyberaných surovín. Je určená pre deti od 8 mesiacov. Ponúkaná jablčná a slivková mliečna kaša je u detí obľúbená vďaka svojej sladkej chuti. Balenie tvorí 1 mliečna kaša Hami. Jej hmotnosť je 210 g.

Zásadné vlastnosti mliečnej kaše Hami mliečna kaša so 7 obilninami s jablkom a slivkami 210 g

  • Obilná mliečna kaša Hami sa hodí ako večera alebo raňajky pre malé dieťa
  • Hodí sa od 8 mesiacov
  • Tento variant má hmotnosť 210 g
  • V balení dostanete 1 ks
  • Jablčná a slivková príchuť

Zloženie

Obilné mouky 35,9 % (celozrnná pšeničná mouka 32 %, celozrnná špaldová mouka 0,7 %, pohanková mouka 0,7 %, rýžová mouka 0,7 %, celozrnná jáhlová mouka 0,7 %, celozrnná žitná mouka 0,7 %, celozrnná ovesná mouka 0,7 %), sušené odtučněné mléko 25,3 %, demineralizovaná syrovátka (z mléka), rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), jablečný prášek 4 %, švestkový prášek (sušené švestky, kukuřičný maltodextrin) 4 %, banánové vločky 2 %, minerální látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), maltodextrin - z brambor, vitamíny (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A, cholekalciferol - vit. D, D-biotin, thiamin mononitrát - vit. B1, pyridoxin hydrochlorid - vit. B6). Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 210 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Druh kaše

Druh kaše Obilná

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 8 mesiacov

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Jablčná, Slivková
Kód:  BABY21441
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900852063985

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06