Obnoviť stránku

Hami mliečna kaša so 7 obilninami piškótová 210 g

5 1 hodnotení
4,69 €

Hami mliečna kaša so 7 obilninami piškótová 210 g

Mliečna kaša Hami poslúži ako večera či raňajky pre menšie deti. Obilná kaša sa používa pre dojčatá aj batoľatá a je tvorená iba z kvalitných ingrediencií. Odporúča sa pre deti od 8 mesiacov. Ponúkaná piškótová mliečna kaša je príjemne sladká, a deťom tak bude veľmi chutiť. V balení dostanete 1 mliečnu kašu Hami. Jej hmotnosť je 210 g.

Hlavné prednosti mliečnej kaše Hami mliečna kaša so 7 obilninami piškótová 210 g

  • Obilná mliečna kaša Hami na raňajky či na večeru urobí radosť vášmu dieťaťu
  • Odporúča sa od 8 mesiacov
  • Tento variant má hmotnosť 210 g
  • Balenie obsahuje 1 ks
  • Piškótová príchuť

Zloženie

Obilné mouky 37,2 % (celozrnná pšeničná mouka 32,8 %, celozrnná špaldová mouka 0,75 %, pohanková mouka 0,75 %, rýžová mouka 0,75 %, jáhlová mouka 0,75 %, celozrnná žitná mouka 0,75 %, celozrnná ovesná mouka 0,75 %), sušené odtučněné mléko 26,2 %, demineralizovaná syrovátka (z mléka), drcené máslové piškoty 15 % (pšeničná mouka (obsahuje sóju), máslo (z mléka), sušené odtučněné mléko, kypřící látka: hydrogenuhličitan amonný, regulátor kyselosti: kyselina citronová), rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), minerální látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), přírodní vanilkové aroma, vitamíny (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A, cholekalciferol - vit. D, D-biotin, thiamin mononitrát - vit. B1, pyridoxin hydrochlorid - vit. B6). Může obsahovat stopy hořčice. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 210 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Druh kaše

Druh kaše Obilná

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 8 mesiacov

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Piškótová
Kód:  BABY21440
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900852063978

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18