Obnoviť stránku

Hami mliečna kaša krupicová banánová s broskyňou 210 g

5 1 hodnotení
4,69 €

Hami mliečna kaša krupicová banánová s broskyňou 210 g

Mliečna kaša Hami je zaradená medzi ideálne raňajky či večere pre menšie deti. Vnútri balenia je obsiahnutých viac druhov kaše, ktoré sú zhotovené z kvalitných a starostlivo vyberaných surovín. Je určená deťom od 6 mesiacov. Ponúkaná banánová a broskyňová mliečna kaša si deti získa svojou príjemnou chuťou. Balenie tvorí 1 mliečna kaša Hami. Jej hmotnosť je 210 g.

Zásadné vlastnosti mliečnej kaše Hami mliečna kaša krupicová banánová s broskyňou 210 g

  • V balení sa nachádza viac druhov mliečnej kaše Hami
  • Používá sa od 6 mesiacov
  • Tento variant je vyrábaný v hmotnosti 210 g
  • V balení dostanete 1 ks
  • Banánová a broskyňová príchuť

Zloženie

Pšeničná krupice 18,9 %, pšeničná mouka 18,9 %, sušené odtučněné mléko 25,3 %, demineralizovaná syrovátka (z mléka), rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), banánové vločky 7 %, broskvové vločky (sušené broskve, rýžová mouka) 1 %, minerální látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), vitaminy (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A, cholekalciferol - vit. D, D-biotin, thiamin mononitrát - vit. B1, pyridoxin hydrochlorid - vit. B6). Může obsahovat stopy hořčice. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 210 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Druh kaše

Druh kaše Viac druhov

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Banánová, Broskyňová
Kód:  BABY21445
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900852064029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03