Obnoviť stránku

Hami Kaša so 7 obilninami – banánová s chrumkami 4× 225 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hami Kaša so 7 obilninami – banánová s chrumkami 4× 225 g

Vaše dieťatko nechce vstávať? Vďaka tejto kašičke určite bude! Mliečna kaša so 7 obilninami – banánová s chrumkami Hami je vhodná pre deti od ukončeného 10. mesiaca. Je vyrobená z vybraných a starostlivo kontrolovaných obilnín a predstavuje prirodzený zdroj energie pre skvelý štart do nového dňa. Vaše dieťa spoľahlivo zasýti. Kašička Hami je ideálna, ak deti začínajú prechádzať na pevnú stravu, konzistencia s kúskami povzbudzuje deti na žuvanie. Rovnako v kašičke nájdete vitamín D a vápnik, ktorý je dôležitý pre správny rast a vývoj kostí. Neobsahuje konzervanty ani umelé farbivá. S mliečnou kašou Hami so 7 obilninami bude vaše bábätko spokojné. Kaša je balená ako multipack 4× 225 g.

Kľúčové vlastnosti mliečnej kaše so 7 obilninami – banánovej s chrumkami Hami, 4× 225 g

  • Mliečna kaša so 7 obilninami – banánová s chrumkami Hami je vhodná pre deti od ukončeného 10. mesiaca
  • Bez obsahu konzervantov, farbív a pridaného cukru
  • Konzistencia s kúskami povzbudzuje na žuvanie
  • Zo starostlivo vybraných a kontrolovaných obilnín
  • Ideálne raňajky pre malé hladné brušká, prirodzený zdroj energie
  • Obsahuje vitamín D a vápnik
  • Banánová kaša s chrumkami Hami má lahodnú chuť
  • Výhodné balenie mliečnej kaše Hami so 7 obilninami 4× 225 g

Návod na prípravu:
Na tanier či do misky nalejte 150 ml prevarenej pitnej vody pre dojčatá schladenej na cca 50 °C. Za stáleho miešania pridajte postupne 7 polievkových lyžíc kaše. Konzistenciu kaše môžete podľa potreby upraviť pridaním vody či prášku. Starostlivo zamiešajte a nechajte chvíľu odstáť. Kašu podávajte malou plastovou lyžičkou. Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote. Po každom použití obal riadne uzatvorte a uchovávajte na suchom mieste. Po otvorení spotrebujte do 3 – 4 týždňov.
Zloženie:
Mlieko prispôsobené veku dieťaťa 49,7 % [sušená demineralizovaná srvátka (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový) (obsahuje emulgátor: sójový lecitín), minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), maltodextrín, vitamíny [kyselina L-askorbová (vit.C), DL-alfa tokoferylacetát (vit.E), retinylacetát (vit), cholekalciferol (vit. D), D-biotín, pyridoxinhydrochlorid (vit. B6), tiamínmononitrát (vit.B1)], obilné múky 22,3 % (pšenica – celozrnná 19,2 %, ryža – 0,88 %, ovos – celozrnný 0,4 %, žito – celozrnné 0,4 %, kukurica 0,4 %), ryžové lupienky 10 % (rýžová múka, kukuričná múka, sušená srvátka (z mlieka)), corn-flakes 8 %, banánové vločky 5,5 %, pomarančový prášok 3 %, maltodextrin.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 900 g
Počet ks v balení 4 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 10 mesiacov

Jednotlivé zložky

Zložky Banánové

Druh kaše

Druh kaše Multicereálna (viaczrnná)

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Banánová
Kód:  BABY10438
Produktové číslo:  8590340150029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14