Obnoviť stránku

Hami 6+ pokračovacie dojčenské mlieko 6× 800 g

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hami 6+ pokračovacie dojčenské mlieko 6× 800 g

Dojčenské mlieko Hami 6+ kombinuje to najlepšie pre zdravý a správny rast a vývoj vášho bábätka. Jedinečný recept na spokojné bruško prináša fermentácia Lactofidus. Hami s týmto procesom u dojčenského mliečka prichádza ako úplne prvé. Hami mlieko 6+ obsahuje prebiotickú vlákninu GOS/FOS, Omega 3 a železo pre normálny vývoj mozgu a vápnik a vitamín D pre normálny rast a vývoj kostí. Spoločne s lahodnou chuťou sú tieto zdraviu prospešné látky zárukou spokojného bruška. Vo výhodnom balení nájdete 6× 800 g mlieka.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Hami 6+, 6× 800 g

  • Prvé fermentované dojčenské mlieko
  • S prebiotickou vlákninou GOS/FOS
  • Obsahuje potrebné živiny pre správny rast a vývoj dieťaťa
  • Omega 3 a železo pre normálny vývoj mozgu
  • Vápnik a vitamín D pre normálny rast a vývoj kostí
  • Vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Mlieko Hami 6+ má lahodnú chuť

Zloženie:
Sušené odtučnené mlieko, Laktóza (z mlieka), Rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový), Galaktooligosacharidy (z mlieka) 8,2 %, Srvátková bielkovina (z mlieka), Koncentrát srvátkové bielkoviny (z mlieka), Fruktooligosacharidy 0, 6 %, Fosforečnan vápenatý, Emulgátor: sójový lecitín, uhličitan vápenatý, citran draselný, Kyselina L-askorbová, chlorid cholínu, kyselina citrónová, Hydroxid draselný, Taurín, L-izoleucín, Síran železnatý, Hydroxid vápenatý, L-tryptofán, L-askorbát sodný, DL?-tokoferyl acetát, chlorid horečnatý, Nikotínamid, Fytomenadion, Inozitol, síran zinočnatý, Cholekalciferol, Retinyl acetát, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, cytidínu 5'-monofosfát, Cholín citrát, Adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín 5'- monofosfátu, Askorbyl palmitát, D-pantothenát vápenatý, L-karnitín, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, Pyridoxín hydrochlorid, Tiamín hydrochlorid, Kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), síran meďnatý, riboflavín, Retinyl palmitát, DL-?-tokoferol, D-biotín, Jodid draselný, síran manganatý, Seleničitan sodný

Zloženie sa vzťahuje na sušený stav potraviny.

Balenie:
6× 800 g

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie S prebiotikami

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov
Kód:  BABY7652
Produktové číslo:  4008976456247

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14