Obnoviť stránku

Hami 5 batoľacie mlieko 35 mes.+, 5× 600 g

5 4 hodnotení
41,90 €

Hami 5 batoľacie mlieko 35 mes.+, 5× 600 g

Umelé mlieko Hami sa zložením podobá materskému mlieku, a preto je perfektné na zdravý vývoj vášho malého bábätka. Batoľacím dojčenským mliekom môžete živiť aktívne a staršie deti od 36 mesiacov, ktoré na svoj zdravý vývoj vyžadujú sýte a výživné mlieka. Toto od výrobcu Hami bolo vyrobené s hmotnosťou 3000 g a balenie zahŕňa 5 ks.

Zaujímavé prednosti dojčenského mlieka Hami 5 batoľacie mlieko 35 mes.+, 5× 600 g

  • Živiny v ňom poskytnú deťom záruku zdravého vývoja
  • Dojčenské mlieko Hami spadá medzi batoľacie mlieka
  • Umelé mlieko radu Hami OptiNutri môžete ponúknuť bábätku od 36 mesiacov
  • Umelé mlieko Hami ponúka hmotnosť 3000 g
  • Balenie obsahuje 5 ks

Zloženie

Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, maltodextrín, rastlinné oleje (slnečnicový, repkový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový), galaktooligosacharidy (z mlieka) 5,5 %, fosforečnan vápenatý, citronan draselný, fruktooligosacharidy 0,4 %, uhličitan vápenatý, citrónan horečnatý, chlorid draselný, citran sodný, kyselina L-askorbová, L-askorban sodný, inositol, síran železnatý, mliečna aróma, síran zinočnatý, D-pantothenát vápenatý, DL-α-tokoferyl acetát, antioxidant: askorbylpalmitát, nikotínamid, riboflavín, tiamín hydrochlorid, retinylpalmitát, cholekalciferol, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), fytomenadión, D-biotín, kyanokobalamín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 3 000 g
Počet ks v balení 5 ks

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Podľa radu

Podľa radu Hami OptiNutri

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 36 mesiacov
Kód:  BABY19222
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900852058264

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03