Obnoviť stránku

Hami 12 Batoľacie mlieko 600 g

5 7 hodnotení
8,99 €

Hami 12 Batoľacie mlieko 600 g

Spokojné bruško znamená spokojné bábätko. Preto sú tu mlieka Hami, ktoré deťom dodávajú všetky dôležité živiny, vitamíny a minerály, ktoré potrebujú pre zdravý rast. Batoľacie mlieko Hami od ukončeného 12. mesiaca je optimálnou voľbou pre vaše dieťatko. Jedinečné zloženie s OptiNutri dodáva batoľaťu všetko potrebné tak, aby mohlo s radosťou objavovať okolitý svet a spoločne s vami zažívať nové dobrodružstvá. V Hami mlieku s OptiNutri je obsiahnuté železo, ktoré prispieva k rozvoju poznávacích funkcií, omega 3 mastné kyseliny pre normálny vývoj mozgu a vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí. Mlieko sa ľahko pripravuje a výborne sa rozpúšťa. Vaše dieťatko poteší svojou lahodnou chuťou. 

Zloženie:

Sušené odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), demineralizovaná srvátka (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mlieka) 12 %, rastlinné oleje (repkový, slnečnicový), fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý , fruktooligosacharidy 0,8 %, uhličitan vápenatý, citronan horečnatý, mliečna aróma, citrát draselný, kyselina L-askorbová, chlorid sodný, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, L-askorbát sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, cholekalciferol, DL -?-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), nikotínamid, DL-?-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, D-biotín, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, jodid draselný, fytomenadión.
Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Kľúčové vlastnosti

  • Od ukončeného 12. mesiaca
  • Jedinečné zloženie s OptiNutri
  • So železom prispievajúcim k rozvoju poznávacích funkcií
  • S omega 3 mastnými kyselinami pre normálny rozvoj mozgu
  • S vitamínom D a vápnikom pre normálny rast a vývoj kostí
  • Lahodná chuť
  • Výborne sa rozpúšťa pri príprave
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 600 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie S prebiotikami

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 13 mesiacov
Kód:  BABY5504
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900852930980

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04