Obnoviť stránku

Gummy Professional Penové tužidlo 225 ml

8,33 €

Gummy Professional Penové tužidlo 225 ml

Ak hľadáte prípravok, ktorý zaistí dokonale upravený a perfektne tvarovaný účes, poteší vás tužidlo na vlasy GUMMY PROFESSIONAL. Vytvorte si svoj jedinečný look, ktorý vydrží celý deň. Nanášanie tužidla je ľahké, prípravok má krásnu vôňu a vyniká silnou fixáciou. Jeho zloženie a parfumácia sú prispôsobené špeciálne pre mužov. Dokáže účinne chrániť pred vonkajšími vplyvmi, ako sú teplotné zmeny, vlhkosť a ďalšie faktory, ktoré by mohli zhoršiť zdravie a vzhľad vlasov. Vylepšuje lesk vlasov, vďaka čomu budú vyzerať zdravo a elegantne. Pridáva vlasom aj objem, čo dáva účesu plnosť a bohatosť. Má uhladzujúci účinok a skrotí aj nepoddajné a krepovité vlasy. Objem balenia je 225 ml. Doprajte si dokonalé výsledky s vlasovým tužidlom GUMMY PROFESSIONAL a vymýšľajte unikátne účesy, ktoré budú skvele pasovať k vášmu štýlu!

Hlavné vlastnosti tužidla na vlasy Gummy Professional Penové tužidlo 225 ml

  • Tužidlo na vlasy pre mužov GUMMY PROFESSIONAL vám umožní dosiahnuť požadovaný účes bez väčšej námahy
  • Ľahko sa aplikuje
  • Vhodné pre mužov
  • Ponúkané tužidlo ponúka silnú fixáciu
  • So špeciálnym zložením, ktoré chráni vlasy pred vonkajšími vplyvmi
  • Drží účes v perfektnom stave po celý deň
  • Zvýrazní vzhľad leskom
  • Dodáva účesu objem
  • Má uhladzujúci účinok
  • Zaisťuje vlasom silu
  • Vlasové tužidlo GUMMY PROFESSIONAL s objemom 225 ml

Ľahký a voľný účes bez pocitu zlepenia

Dajte navždy zbohom zlepeným a neprirodzene vyzerajúcim vlasom. Kvalitné tužidlo na vlasy GUMMY PROFESSIONAL poskytuje vlasom pružnosť bez stvrdnutia alebo mastného vzhľadu. Pomáha vlasom získať na kvalite a znižuje riziko lámania. Vďaka špičkovej fixácii váš účes vydrží skutočne dlho a vy si môžete užívať naplno celý deň. Vlasové tužidlo GUMMY PROFESSIONAL vám vytvorí účes ako z reklamy.

Tužidlo GUMMY PROFESSIONAL je prispôsobené pre:

všetky typy vlasov a normálne

Zloženie

Aqua, Butane, Propane, Isobutane, Polyquaternium-46, Propylene Glycol, Polyquaternium-28, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-4, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheaat Protein, Parfum, Benzyl Alcohol, PPG-2 Methyl Ether, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Benzyl Salicylate, Linalool, D-limonén,

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre mužov

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Uhladenie, Posilnenie, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Normálne

Objem

Objem 225 ml
Kód:  ZOZkos018
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8691988001138

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01