Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GUM SensiVital+ 75 ml

5 5 hodnotení
5,39 €

GUM SensiVital+ 75 ml

Aby boli účinky zubnej pasty pre vaše zuby čo najlepšie, vyberte si vždy pastu najlepšie zodpovedajúcu vašim potrebám. Pasta na zuby G.U.M je vyhľadávaná ľuďmi s citlivými zubami. Jej účinné zloženie redukuje citlivosť zubov a uľavuje od ich nepríjemnej bolesti. Jej opakované používanie vás odmení silnou zubnou sklovinou s odolnou ochrannou vrstvou. Okrem toho sa budú zuby prirodzene lesknúť. Pridaný fluorid vás ochráni pred vznikom zubného kazu. Každodenní používání pasty udržuje dásně a zuby zdravé. Objem zubnej pasty G.U.M je 75 ml. Mentolová príchuť vás potom bude sprevádzať aj po čistení zubov. Pre dlhodobé zdravie zubov, žiarivý úsmev a svieži dych sa oplatí používať pastu na zuby G.U.M spoločne so správne vybranou zubnou kefkou.

Hlavné prednosti zubnej pasty GUM SensiVital+ 75 ml

  • Zubná pasta G.U.M pre citlivé zuby tlmí ich bolestivosť
  • Pri opakovanom používaní posilňuje zubnú sklovinu
  • Poteší vás obsiahnutý fluorid
  • Zubná pasta má objem 75 ml
  • Čistenie zubov ozvláštni mentolová príchuť
  • Zubná pasta G.U.M udrží svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Isomalt, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, PVM/MA Copolymer, Lauryl Glucoside, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin, Cocamidopropyl Betaine, Hesperidin, Sucralose, Sodium Chloride, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Benzoate, CI 42090

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana skloviny, S fluoridom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1974
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7630019902984

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03