Obnoviť stránku

GUM Paroex (CHX 0,12 %) 75 ml

5 5 hodnotení
Cenová bomba
4,79 € Ušetríte 0,80 €

GUM Paroex (CHX 0,12 %) 75 ml

Aby sa zubná pasta starala o váš chrup čo najlepšie, zvoľte si pastu čo najviac zodpovedajúcu vašim požiadavkám. Zubná pasta G.U.M sa radí k univerzálnemu typu, ktorý vám pomôže pri každodennej hygiene vašich úst. Zdarne a úspešne bojuje proti paradentóze. Jej receptúra ​​je rozšírená o rastlinné extrakty, enzýmy a vitamíny. Jej liečivé účinky zvyšujú odolnosť zubnej skloviny. Zastavuje krvácanie z ďasien a zabraňuje vzniku ich nepríjemného zápalu. Objem zubnej pasty G.U.M je 75 ml. Mentolová príchuť zaistí, že čistenie zubov bude pre každého príjemnou záležitosťou. Pre zdravie vašich zubov, žiarivo biely úsmev a svieži dych je najlepšie používať zubnú pastu G.U.M a k nej vhodne zvolenú zubnú kefku.

Hlavné prednosti zubnej pasty GUM Paroex (CHX 0,12 %) 75 ml

  • Univerzálna zubná pasta G.U.M je vhodná na každodennú hygienu
  • Vyznačuje sa dobrými výsledkami v boji proti paradentóze
  • Predchádza zápalom ďasien
  • Zubná pasta disponuje objemom 75 ml
  • Čistenie zubov spríjemní mentolová príchuť
  • Pasta na zuby G.U.M udrží svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

GLYCERIN, AQUA, HYDRATED SILICA, SORBITOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, AROMA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, TOCOPHEROL, SODIUM SACCHARIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM METHYLPARABEN, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SODIUM CHLORIDE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, CI 42090

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Proti paradentóze, Ochrana ďasien

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1973
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3401572084363

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08