Obnoviť stránku

GUM Original White bieliaca 75 ml

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUM Original White bieliaca 75 ml

Zubná pasta patrí spolu so zubnou kefkou k základom zubnej hygieny. Vyberajte si takú, ktorá bude vyhovovať vašim individuálnym potrebám. Zubná pasta G.U.M na bielenie zubov zuby vybieli a zároveň sa stará o zdravotný stav ďasien aj o správnu silu zubnej skloviny. Jej opakované používanie vás odmení silnou zubnou sklovinou s odolnou ochrannou vrstvou. Zároveň urobí zuby krásne lesklé. Obsiahnutý fluorid je účinný ako prevencia pred zubným kazom. Při každodenním používání budou zuby i dásně zdravé. Objem zubnej pasty G.U.M je 75 ml. Mentolová príchuť zanechá v ústach príjemný pocit aj po skončení čistenia zubov. Pre príjemný dych, krásne biele a zdravé zuby používajte zubnú pastu G.U.M a k nej vhodne vybranú zubnú kefku.

Hlavné vlastnosti zubnej pasty GUM Original White bieliaca 75 ml

  • Bieliaca pasta na zuby G.U.M zatočí s nevzhľadnými pigmentmi
  • Pri častom používaní dochádza k vytvoreniu ochrannej vrstvy zubnej skloviny
  • Výhodou je obsiahnutý fluorid
  • Objem zubnej pasty je 75 ml
  • Čistenie zubov spestrí mentolová príchuť
  • Zubná pasta G.U.M osvieži váš dych na dlhú dobu

Zloženie

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, PEG-8, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Isomalt, Titanium Dioxide, Disodium C12-14 Pareth-2 Sulfosuccinate, Cellulose Gum, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Algin, Stevia Rebaudiana Extract, Tocopheryl Acetate, o-Cymen-5-ol, Limonene

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Na bielenie zubov

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana skloviny, S fluoridom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1971

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01