Obnoviť stránku

GUM Activital Q10 75 ml

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,09 €

GUM Activital Q10 75 ml

Aby boli účinky zubnej pasty pre vaše zuby čo najlepšie, vyberte si vždy pastu najlepšie zodpovedajúcu vašim potrebám. Zubná pasta G.U.M prislúcha k univerzálnemu typu, ktorý sa postará o každodennú hygienu vašej ústnej dutiny. Vyhnete sa s ňou vážnemu zápalu ďasien, ktorý končí až vypadnutím zubov. Pri jej častom používaní sa dostavuje posilnenie zubnej skloviny spolu s vytvorením ochrannej vrstvy. Zároveň urobí zuby krásne lesklé. Obsiahnutý fluorid pôsobí ako prevencia pred zubným kazom. Při používání pasty každý den budou dásně a zuby zdravé. Objem zubnej pasty G.U.M je 75 ml. Mentolová príchuť zanechá v ústach príjemný pocit aj po skončení čistenia zubov. Pre udržanie sviežeho dychu, rozjasneného úsmevu a zubného zdravia vám radíme používať zubnú pastu G.U.M spolu so správne zvolenou zubnou kefkou.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty GUM Activital Q10 75 ml

  • Univerzálna zubná pasta G.U.M je skvelá na každodennú hygienu
  • Ochraňuje ďasná pred vznikom zápalu
  • Každodenným používaním vzniká na zubnej sklovine ochranná vrstva
  • Výhodou je obsiahnutý fluorid
  • Pasta na zuby disponuje objemom 75 ml
  • Čistenie zubov spestrí mentolová príchuť
  • Zubná pasta G.U.M zaistí zdravé zuby a žiarivý úsmev

Zloženie

Glycerin, Aqua, Isomalt, Hydrated Silica, Silica and Propyl Steardimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Lauryl Glucoside, PEG-40, Hydrogenated Castor oil, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Bisabolol, Punica Granatum Fruit Extract, Ubiquinone, Potassium Sorbate, Zingiber Officinale Root Extract, CI42090, Ci47005

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, S fluoridom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1968
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7630019902472

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09