Obnoviť stránku

GRoN BIO Essential Elements Eye Make-up Remover Hemp 125 ml

4,0 1 hodnotení

GRoN BIO Essential Elements Eye Make-up Remover Hemp 125 ml

GRoN je značka prírodnej kozmetiky s certifikáciou COSMOS Organic a s rozsiahlym radom vegánskych produktov. Jednotlivé receptúry sú prispôsobené pre každý typ pleti individuálne. Dvojfázový odličovač na oči GRoN BIO Essential Elements Eye Make-up Remover Hemp na báze vody a olejov šetrne, ale dôkladne odstraňuje líčenie z očí, bez toho aby ich zanechával mastné. Obsahuje olej z konopných semienok a ošetrujúci ricínový, mandľový a olivový olej. Odličovač na oči GRoN je vegánsky produkt, ktorý nebol testovaný na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti odličovača na oči GRoN BIO Essential Elements Eye Make-up Remover Hemp 125 ml

  • Dvojfázový odličovač BIO Essential Elements dôkladne odstraňuje očný make-up
  • Odličuje na báze vody a olejov
  • Obsahuje olej z konopných semienok a ošetrujúci ricínový, mandľový a olivový olej
  • Ide o vegánsky produkt netestovaný na zvieratách

Použitie:
Pred použitím odličovač dôkladne pretrepte pre zmiešanie oboch fáz dohromady. Naneste vzniknutú emulziu na vatový tampón a jemne odstráňte make-up.

Zloženie:
Aqua (Water), CaprylicGlycine/Capric Triglyceride, Hordeum Vulgare Stem Water [1], Ricinus communis (castor) seed oil [1], Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil [1], Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance) [2], Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil [1], Melissa officinalis (Lemon balm) leaf extract [1], Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil [1], Tocopherol (Vitamin E), Glyceryl OleateDehydroacetic Acid, Citric Acid, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Olea europaea (Olive) oil unsaponifiables, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
 

[1] z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (26 % celkom)
[2] 100 % prírodná zmes vône


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 12,5 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Typ

Typ produktu Odličovač očí

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá
Kód:  KSPL342
Produktové číslo:  4260631130477

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04