Obnoviť stránku

GREEN PHARMACY Výživný krém proti vráskám Argan 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GREEN PHARMACY Výživný krém proti vráskám Argan 150 ml

Ak túžite po zdravej pleti bez vrások, vyskúšajte výživný pleťový krém proti vráskam GREEN PHARMACY Argan s obsahom arganového oleja. Vďaka jedinečnému zloženiu vyživuje pokožku, vyhladzuje vrásky a hydratuje. Vaša pleť bude pružná a pevná. 

Hlavné vlastnosti výživného krému proti vráskam GREEN PHARMACY Argan

  • Krém Green Pharmacy vyživuje, hydratuje a spevňuje
  • Vhodný pre denné i nočné použitie
  • Obsahuje arganový olej, bambucké maslo, vitamín E a pantenol
  • Arganový krém neobsahuje parabény

Dajte zbohom vráskam

Arganový olej, bambucké maslo a vitamín E zaistí vašej pokožke bohatú výživu. Vaša pleť bude pevná, zdravá a bez vrások. D-panthenol pomôže k prirodzenej regenerácii a hydratácii pleti. Vďaka prírodnému zloženiu je krém vhodný aj pre citlivejšiu pokožku. Neobsahuje parabény.

Použitie:
Nanášajte ráno a večer na odlíčenú tvár, krk a dekolt.

Zloženie:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Sorbitol, Sorbitan seskvioleát, C12-15 alkyl benzoát, Cera Alba, Cyklopentasiloxan, Arganový spinosa jadrový olej, Kyselina stearová, Síran horečnatý, Butyrospermum parkii maslo, Hydrogenovaný ricínový olej, Parfum, Panthenol, Tokoferol acetát, PEG-8, Tokoferol, Kyselina askorbová palmitát, Kyselina askorbová, Kyselina citrónová, DMDM hydantoín, Jodpropynylbutylkarbamát, Benzylsalicylát, Kumarín, Limonén, Linalool, alfa-Ionon Isomethyl

Zloženie

Voda, Paraffinum Liquidum, Sorbitol, Sorbitan Sesquioleate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cera Alba, Cyclopentasiloxane, olej z arganových jadier, Stearic Acid, Magnesium Sulfate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenovaný ricínový olej, Parfum, Panthenol, Tocopheryl Acetate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbic Palmitate, kyselina askorbová, kyselina citrónová, Acid, DMDM Hydantoín, Jodopropynyl butylkarbamát, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Linalool, Alfa-izometyl Ionone

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá, Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami, S vitamínmi

Účinok

Účinok Vyživujúci, Proti vráskam, Regeneračný

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  PLK442
Produktové číslo:  5904567052807

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13