Obnoviť stránku

GREEN PHARMACY Šampón pre suché vlasy Arganový olej a Granátové jablko 350 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GREEN PHARMACY Šampón pre suché vlasy Arganový olej a Granátové jablko 350 ml

Šampón Arganový olej a Granátové jablko pre suché vlasy značky GREEN PHARMACY, ktorá je vyhľadávaná vďaka použitiu rastlinných výťažkov bez škodlivých parabénov a farbív, obsahuje prírodný arganový olej, panthenol a extrakt z granátového jablka. Arganový olej, tekuté zlato Maroka, ktorý je v prírodnej kozmetike oceňovaný už po stáročia, obnovuje lesk vlasov, regeneruje, vyhladzuje a chráni vlasy proti vonkajším faktorom. Panthenol hydratuje a regeneruje, podobne ako extrakt z granátového jablka, ktorý zároveň osviežuje farbu vašich vlasov. V tomto bylinovom šampóne je zhromaždené všetko, čo matka príroda poskytuje.

Kľúčové vlastnosti Šampón GREEN PHARMACY Arganový olej a Granátové jablko

  • Šampón GREEN PHARMACY Arganový olej a Granátové jablko pre suché vlasy
  • Bez parabénov, farbív, SLS, SLES
  • Obsahuje prírodný arganový olej, panthenol a extrakt z granátového jablka
  • Hydratuje a regeneruje, obnovuje lesk a osviežuje farbu vašich vlasov

Použitie:
Malé množstvo šampónu naneste na mokré vlasy, napeňte a jemne vmasírujte do pokožky hlavy. Dôkladne opláchnite. V prípade potreby opakujte.
Zloženie:
Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Polyquaternium-10, Argania Spinosa Kernel Oil, Punica Granatum Extract, Parfum, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate

Zloženie

Voda, Myreth sulfát sodný, Cocamidopropyl betaín, Cocamide DEA, Laurylglukozid, Chlorid sodný, PEG-12 dimetikón, Panthenol, Polyquaternium-10, olej z Argania Spinosa, extrakt z Punica Granatum, Parfum, Benzoát sodný, propylénglykol, Kyselina citrónová, benzylalkohol, Methylchloroizotiazolinón, Metylizotiazolínón, Benzyl salicylát

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov, Bez sulfátov, S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Poškodené, Suché

Objem

Objem 350 ml
Kód:  VLS844
Produktové číslo:  5904567051565

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07