Obnoviť stránku

GREEN PHARMACY Anti-Aging výživný krém Brusnica 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GREEN PHARMACY Anti-Aging výživný krém Brusnica 150 ml

Ak túžite po krásnej, vyživené a zdravej pleti, vyskúšajte pleťový krém GREEN PHARMACY Anti-Aging výživný krém Brusnica. Účinne chráni a hydratuje pokožku a zabraňuje jej vysúšaniu. Vďaka špeciálnemu zloženiu má anti-aging účinky, zlepšuje stav pleti a pomáha prirodzenej obnove farby pleti.

Hlavné vlastnosti anti-aging výživného krému GREEN PHARMACY Brusnica

  • Vyživuje, hydratuje a zjemňuje pokožku
  • Zlepšuje stav pleti
  • Krém Green Pharmacy má anti-aging účinky
  • Obnovuje prirodzenú farbu pokožky
  • Anti-aging krém skvele chráni pleť

Doprajte svojej pokožke to najlepšie

Obsahuje ružový olej, ktorý je známy pre svoje antioxidačné účinky a olivový olej, ktorý pokožku vyživuje. Panthenol hydratuje, pomáha regenerácii a bambucké maslo pleť zjemní. Vďaka výťažkom z brusníc, čučoriedok a litchi má krém anti-aging účinky a navracia prirodzenú farbu pleti.

Použitie:
Nanášajte ráno a večer na odlíčenú tvár, krk a dekolt.

Zloženie:
Aqua, Etylhexyl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Sorbitol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vaccinum Macrocarpon Fruit Extract, Glyceryl Stearate, Litchi Chinensis Fruit Extract, Stearic Acid, Dimethicone, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Parfum, Disodium EDTA, Triethanolamine, PEG-8, Tocopherol, Ascorbic Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Zloženie

voda, Etylhexylstearát, C12-15 Alkyl Benzoate, Sorbitol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parki Butter, Paraffinum Liquidum, Cetearet-20, olivový olej, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Glyceryl Stearate, Glycerín, výťažok z litchi, Stearic Acid, Dimethicone, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Disodium EDTA, Triethanolamín, PEG-8, Tocopherol, Ascorbic Palmitate, kyselina askorbová, kyselina citrónová, DMDM Hydantoín, Jodopropynyl butylkarbamát, Sodium Benzoate, Sorban draselný

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami, S vitamínmi

Účinok

Účinok Vyživujúci, Proti vráskam, Regeneračný

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  PLK444
Produktové číslo:  5904567053255
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19