Obnoviť stránku

GREEN IDEA Lymforegen masážny gél 250 ml

5 1 hodnotení
5,22 €

GREEN IDEA Lymforegen masážny gél 250 ml

Masážna lymfodrenážna kompozícia vo forme gélu s vysokým obsahom biologicky aktívnych látok, rastlinných extraktov a silíc, ktoré pomáhajú vyplavovať z organizmu nežiaduce látky. Účinnými zložkami sú aescín, aesculín, helenín, flavonoidné glykozidy, triesloviny a celý rad ďalších. Látky slúžia na stimuláciu lymfatického systému v koži. Urýchľujú regeneráciu po zvýšenej fyzickej záťaži. Znižujú opuchy, sú vhodné pre osoby so syndrómom tzv. „ťažkých nôh“. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.


Použitie:
Aplikujte na cieľovú oblasť niekoľkokrát denne. Neaplikujte na sliznice a do otvorených rán. Pre zvýšenie účinku odporúčame naniesť na cieľovú oblasť väčšie množstvo prípravku, obviazať a nechať pôsobiť dlhodobo (napr. cez noc). Po aplikácii prípravku nevychádzajte na priame slnko, mohlo by dôjsť k scitliveniu pokožky na slnečné žiarenie.

Skladovanie:
Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom.

Všeobecné upozornenia:
Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku.

Zloženie

Aqua, Glycerín, Alcohol Denat., Juniperus Communis Oil, Rutín, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Mentol, Mentha Piperita Oil, Hamamelis Virginiana Bark / Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Equisetum Arvense Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Urtica Dioica Extract, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Phenoxyetanol, Carbomer, Ethylhexylglycerín, Sodium Hydroxide, D-limonén, Linalool, Citral

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Objem

Objem 250 ml

Typ produktu

Typ produktu Gél

Vlastnosti

Účinok Uvoľňujúci, Uvoľňujúci svaly
Ďalšie vlastnosti Proti zápachu

Problémy

Problémy Na boľavé nohy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami
Aqua, Glycerín, Alcohol Denat., Juniperus Communis Oil, Rutín, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Mentol, Mentha Piperita Oil, Hamamelis Virginiana Bark / Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Equisetum Arvense Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Urtica Dioica Extract, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Phenoxyetanol, Carbomer, Ethylhexylglycerín, Sodium Hydroxide, D-limonén, Linalool, Citral '>
Kód:  DRGaaa0018
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12