Obnoviť stránku

GRACE COLE Súprava starostlivosti o telo v kozmetickej taštičke – Bergamot, Zázvor & Lemongrass 3 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GRACE COLE Súprava starostlivosti o telo v kozmetickej taštičke – Bergamot, Zázvor & Lemongrass 3 ks

Doprajte si luxus v starostlivosti o vaše telo s darčekovou súpravu GRACE COLE – Bergamot, Zázvor & Lemongrass 3 ks. V súprave objavíte sprchový gél, telové mlieko a umývaciu hubku. Všetko je balené v krásnej decentnej taštičke. GRACE COLE sprevádza vôňa bergamotu, lemongrassu a zázvoru. Nechajte sa uniesť sviežou vôňou bergamotu, lemongrassu a zázvoru, ktoré harmonicky dopĺňa ruža ylang ylang a jazmín. Ku koncu sa na povrch dostane zmyselný mošus a ambra.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy GRACE COLE – Bergamot, Zázvor & Lemongrass 3 ks

  • Darčeková súprava GRACE COLE – Bergamot, Zázvor & Lemongrass 3 ks je určená ženám
  • Obsahuje sprchový gél, telové mlieko a umývaciu hubku
  • Všetko je balené v peknej kozmetickej taštičke
  • GRACE COLE vonia po bergamote, lemongrase a zázvore
  • Môže sa pochváliť vegánskym a Cruelty free vyhotovením

Sprchový gél GRACE COLE

Na čistú pokožku použite sprchový gél GRACE COLE, ktorý vytvára bohatú penu a pokožku čistí veľmi šetrne. Zanechá ju hebkú na dotyk spolu s dlhotrvajúcou vôňou. Gél nanášajte na vlhkú pokožku, nechajte ho napeniť a opláchnite.

Telové mlieko GRACE COLE

Pocitu suchej pokožky vás zbaví telový krém GRACE COLE. Prináša potrebnú hydratáciu a nádhernú vôňu. Po použití bude pokožka hebká a vláčna. Vmasírujte krém do pokožky, kým sa nevstrebe.

Telová hubka GRACE COLE

K očiste tela pomôže aj pridaná telová hubka. Zbaví pokožku špiny a nečistôt, šetrne exfoliuje, zbavuje ju odumretej kože a poskytne príjemnú masáž. Podporí tým krvný obeh.

Obsah súpravy:
Sprchový gél 50 ml
Telové mlieko 50 ml
Umývacia hubka 1 ks
Kozmetická taška 1 ks

Zloženie

BODY WASH: AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERÍN, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE MEA, PHENOXYETHANOL, GLYCOL DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5) BODY LOTION: CI 19140 (YELLOW 5) BODY LOTION:1 PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CI 19140 (YELLOW 5) BODY LOTION:4 CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PALMITIC ACID, DIMETHICONE, BODY WASH:7 STEARIC ACID, BODY WASH:0 ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CI 19140 (YELLOW 5) BODY LOTION:0 SODIUM HYDROXIDE, BODY WASH:8 LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL, BODY WASH:6 CI 19140 (YELLOW 5)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Objem

Objem 100 ml

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Špecifikácia Bez parabénov

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Sprchový gél, Telové mlieko, Špongia
Kód:  VBAL8547
Produktové číslo:  5055443673590

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04